SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan STK temsilcileriyle bir araya geldi

Erdoğan STK temsilcileriyle bir araya geldi

22 Haziran 2017 Perşembe - 09:43




Beştepe'deki iftar programında STK temsilcilerini ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde sıkça gündeme gelen uyuşturucu sorununa parmak basarak





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de STK temsilcileri ile iftar buluşmasında konuştu. Son zamanlarda bonzai olarak bilinen sentetik uyuşturucu kullanan ve sokak ortasında kendilerinden geçen madde bağımlılarına değinen Erdoğan, "Son günlerde basına yansıyan yürek yakıcı manzaralar, kaldırımda, sokakta görülen madde bağımlısı gençler hala büyük eksiğimiz olduğunu gösyeriyor. Bunu birlikte çözmeliyiz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Tüm İslam aleminin feraha, huzura kavuşmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim ve kaim eylesin. Biz birileri gibi sivil toplumu tehdit olarak görmüyoruz. Sivil toplum devletin tamamlayıcısıdır.

Son günlerde basına yansıyan yürek yakıcı manzaralar, kaldırımda, sokakta görülen madde bağımlısı gençler hala büyük eksiğimiz olduğunu gösyeriyor. Bunu birlikte çözmeliyiz.

Sokak ortasında, kendinden geçmiş bir şekilde görülen kendini bırakmış gençler her birimize ciddi sorumluluklar yüklüyor. Bu tür sorunların çözüme kavuşturulması aile, okul, üniversite , medya ve sivil toplum olarak dayanışma içinde meseleye eğilmekten geçiyor.


Bu ülkenin gençlerini Kandil'e, Pensilvanya'ya ya da uyuşturu terörüne feda edemeyiz.

15 Temmuz gecesi ortaya çıkan ihanet çetesi içinde samimi bir şekilde pişmanlık gösteren neredeyse hiç yok.

FETÖ mahkemelerini yakından takip ediyoruz. Adli tatil sonrası yargı görevini sürdürecek. STK'lar da mahkemeleri takip etmeli.

İçeride ve dışarıda beka mücadelesi verirken, siz STK temsilcilerinin de bize omuz vermenizi rica ediyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap