SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Desteci Cem Küçük'e itiraf etti: Cumhur İttifakı oy kaybı yaşadı

Desteci Cem Küçük'e itiraf etti: Cumhur İttifakı oy kaybı yaşadı

05 Ağustos 2022 Cuma - 17:03




BBP lideri Mustafa Desteci, yandaş gazeteci Cem Küçük'e Cumhur İttifak'ının oy oranı hakkında itirafta bulundu. Anketlere değinen Destici, "Oy kaybı yaşadık. Lakin bu durdu, tersine döndü" dedi.





Seçimlere bir yıldan kısa bir süre kala AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'nın oy oranı gittikçe eriyor. Cumhur İttifak'ı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, iktidara yakın TGRT Haber sunucusu Cem Küçük'e ittifakın oy oranı hakkında itirafta bulundu.

Gerçekten oy kaybı yaşadıklarını itiraf eden Destici, şimdi toparlanma olduğunu belirtti. 

Destici, son tabloyu şöyle yorumladı: “Cumhur İttifakı gerçekten oy kaybı yaşadı. Lakin bu durdu, tersine dönerek yeniden ivmek kazandı. Cumhur İttifakı'nın oy kaybettiği günlerde bile CHP’nin yüzde 25’i yüzde 28 olmadı. Bunun yerine yüzde 20-25 civarında bir kararsız kitle oluştu. Bu kitle bekliyordu ve Cumhur İttifakı'ndan ümidini kaybetmemişti. Tekrar bu karasız kitlenin Cumhur İttifakı'na hem sahada hem de anketlerde döndüğünü görüyoruz. Oy düşüklüğü ve şikayetler pik yapıp geri döndü.”

“BBP, Cumhur İttifakı'nın bir parçasıdır” diyen Destici, geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Cumhur İttifakı içinde yer alacaklarını söyledi. Destici, “Cumhur İttifakı'nın adayı bellidir” diyerek “Ancak BBP seçime kendi amblemi ve adıyla Cumhur İttifakı içinde yer alacak” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap