SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhur Karahasan

Cumhur Karahasan

06 Haziran 2017 Salı - 10:30








AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Hizmetler Başkanı. Siyasi konumundan önce ise; iyi bir aile babası, saygın bir esnaf ve başarılı bir iş adamı. Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan gönlü geniş, kalbi büyük bir hayırsever aynı zamanda. İş hayatına çekirdekten başladı. Kapıdan pazarlama, mağazacılık ve şimdilerde Giresun’un en büyük mobilya ve beyaz eşya mağazalar zincirlerinden birinin sahibi. Bu noktaya gelebilmek için çok büyük sıkıntılar çekti. İşte o sebeple hayır işlerinin de öncülerinden oldu.

Giresun’un en büyük yardım derneklerinden olan Deniz Yıldızı Derneğinin de kurucu üyelerinden. Gerek dernek aracılığıyla gerekse şahsi olarak garip gurabanın, fakirin, eli darda olanın hep yanı başında oldu. Veren el alan elden üstündür düstüruyla hareket etti hep.

O verdikçe Allah da ona verdi. Kim bilir bu kadar başarılı olmasının arkasındaki en büyük sırrı beki de bu büyük hayırseverliği koca gönlüdür. Allah gönlüne göre versin... Gelelim siyasi hayatına. İnsana, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla, insanlara daha da faydalı olabilmek için siyasetle de hep dirsek temasında oldu. AK Parti ile başladığı siyaset hayatına, Bulancak İlçe Teşkilatında aldığı görevler ve özverili çalışmalarıyla giriş yaptı. Kısa sürede parti içinde iyi bir yer edinerek 2011 yılında Bulancak listesinden il genel meclisi üyesi seçildi. Hayırsever yönünden dolayı Sosyal Hizmetler Başkanlığını yürüttü.

Giresun’da en fazla aile ve bakım yardımı onun döneminde yapıldı. 2015 genel seçimlerinden sonra ise AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilerek burada da Sosyal Hizmetler Başkanlığını sürdürdü. Siyasette de geldiği her konumda ve aldığı her görevde başarıyla yürüyüşünü sürdürüyor. Gençliğininde verdiği enerjiyle bu yürüyüşünü daha da sürdüreceğe benziyor.

Çalışkan, dürüst ve sadık bir siyasetçi anlayışı ve çizgisiyle yakın bir gelecekte onu çok daha iyi yerlerde göreceğimizden eminim. Türkiye’nin ve Giresun’un, Sayın Cumhur Karahasan gibi siyasetçilere ihtiyacı var. Geleceğimiz onun ve onun gibi düşünenlerle çok daha aydınlık olacaktır. Bu kutlu yürüyüşünde kendisine başarılar diliyor, tebrik ediyor, sevgiyle selamlıyorum. Yolun ve yolunuz açık olsun güzel insanlar!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap