SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bu isimler dikkat çekti

Bu isimler dikkat çekti

11 Mart 2015 Çarşamba - 10:37








25. Dönem Ak Parti Trabzon aday adayı olan isimler dün Ak Parti Genel Merkezi’nde ilk mülakatı gerçekleştirdiler. Mülakata Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. 49 aday adayından Asım Aykan, Dr. Adnan Günnar milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, ve Aydın Bıyıklıoğlu, mülakata katılmayan isimler oldular. Mülakatta Davut Çakır, Trabzon'un eksiklerini ve neye talip olduğunu anlatması komisyonun dikkatini çekti. Abdulkadir Uraloğlu ise bu güne kadar yaptıklarını anlatırken 4 komisyon üyesine de bilgilendirme dosyası vererek komisyonun dikkatini çeken isimlerden oldu. Ömer Yıldız Karadeniz Bölgesi’nde ilk üniversiteyi kurduğunu plan ve projeci bir isim olduğunu yerel ve genel siyaseti iyi bildiğini ifade etti. Komisyon Ömer Yıldız ismi üzerinde epeyce durdu. Mazhar Yıldırımhan, bu davanın çilesini çekmiş hizmetlerimle de neler yapabileceğini anlattı. Yıldırımhan, paralel yapının 2004 hedefindeki ilk isim olduğunun altını çizdi. Muhammet Balta ise komisyon tarafından bilen isimlerdendi. Mehmet Atalay vizyon ve Ak Parti davasının anlatan isim oldu. Hakan Usta Ali Şükrübey ve paralel yapıyla nasıl mücadele ettiğini anlattı. Salih Cora, ‘dava adamıyım’ dedi.

ÖNSEÇİM HEYECANI CHP

Trabzon’da örgüt eğilimi ile milletvekili aday sıralamasının belirleneceğine dair karardan sonra, gözler CHP Trabzon aday adaylarına çevrilmişti. 21 Mart tarihinde gerçekleşecek eğilim yoklamasından çıkacak sonuç CHP’nin Trabzon sıralamasını belirleyecek. Trabzon’da 8 bin 600 üyeye sahip CHP örgütünün vereceği kararı Genel Merkezi’nde onaylaması bekleniyor. CHP Genel Merkezi’nin Trabzon ile ilgili ön seçim uygulamak olması parti içerisinde heyecan yaratmıştı. Ön seçim yarışının yapılacak olmasından ötürü aday adaylık yarışında gözle görülür bir artış mevcut. CHP’de Ahmet Kaya, Ali Türen Öztürk,Yavuz Karan, Recep Çicek, Cemil Bozdaş, İsmail Kaynar, Osman Şahinler, Ferda Kudunoğlu, Müslüm Tokgöz, Umut Topal, Ömer Çoban, Murat Özçilingir, Necip Yıldız, Mustafa Aydın, Ramis Uzun isimleri müracaat etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap