SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bu bir kader seçimidir

Bu bir kader seçimidir

29 Mayıs 2015 Cuma - 16:11




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Çaykara’da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.





Çaykara ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıda mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Soylu, Türkiye'nin 7 Haziran'da bir seçime gittiğini belirterek, ''Bu bir kader seçimidir. Bu milletimizin yarına yönelik atacağı adımlarla ilgili vereceği kararın seçimidir. Yeni gelecek neslimizin bu ülkede özgürlük, hürriyet, ekonomik gelişme, bağımsızlık ve ülkemizin ayakları üzerine sağlam basma konusundaki iddiasını, iradesini ve kararlılığını sürdürmesine yönelik seçimin adıdır'' diye konuştu.

AK Parti'nin yaklaşık 13 yıldır Türkiye'de açıkları kapattığını anlatan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kızlarımızı ayırdılar, kadınlarımız kıyafetlerine göre ayırdılar. Bu demokratik açığı bugün kim kapattı, hangi cesaretle kapattı. Bu açık, milletimizin cesaretiyle kapatılmıştır. Türkiye'de demokrasi açığı, milletin cesaretiyle 13 yılda sona erdirilmiştir. Kıyafetine göre iki kardeşten birisi üniversiteye gidiyor, birisi gidemiyor. İki kardeşten birisi avukat oluyor, diğeri olamıyor. İki kardeşten birisi doktor oluyor, diğeri olamıyor. Bu, bir insanlık suçuydu ve bu insanlık suçu ortadan kaldırıldı. Bunu hep beraber yaşadık ve hep beraber gördük.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap