SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti'nin İstanbul adayı o mu olacak? İlk açıklama geldi!

AK Parti'nin İstanbul adayı o mu olacak? İlk açıklama geldi!

12 Ağustos 2022 Cuma - 13:46




İstanbul'da AK Parti'nin belediye başkan adayının kim olacağı merak edilirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 'İBB'ye aday olacak mısınız?' sorusuna yanıt verdi.





2024'te yapılacak yerel seçimler için kulisler yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden yaklaşık bir yıl sonra yapılması planlanan belediye başkanlığı seçimleri için partilerin hazırlıkları şimdiden başladı. Kamuoyunda en çok "İstanbul'da AK Parti'nin belediye başkan adayının kim olacak?" sorusunun yanıtı merak edilirken, adaylık için ismi geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan açıklama geldi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NDAN 'ADAY MISINI?' SORUSUNA YANIT

Marmaray'da CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu verdiği röportajda adaylıkla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 Söz konusu röportajda Karaismailoğlu’na "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusu yöneltilirken, Bakan Karaismailoğlu cevabında şu ifadeleri kullandı:

"İLERİDE KONUŞULUR, TARTIŞILIR"

"Ben İBB'de 24 yıl çalıştım. Ulaşımla ilgili İstanbul'un bütün ulaşım altyapısını planlayan ekibin başında olan birisiydim. Bugün de Allah nasip etti. Bütün Türkiye'ye hizmet eden noktaya geldik. Yani çalışma sınırlarımız genişledi. Şimdi Türkiye'nin bütün illerine ve orada vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bütün projelerin içeriğinde çalışma gururunu yaşıyorum. Sonuçta bütün Türkiye'ye hizmet ediyorum. Bu Türkiye'nin içerisinde İstanbul da var. İstanbul'a da hizmet etme fırsatı, imkanı sağladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı olmak, bundan gurur verici daha ne olabilir. Ulaştırma Bakanı'yım. Hem İstanbul'a hem Türkiye'ye hizmet ediyorum. Allah nasip etti böyle görevlere geldik. 3-4 yıl önce 'Ulaştırma Bakanı olacaksın' deselerdi gülerdim. Allah vatanımıza, milletimize hizmet imkanı vermiş bize. Bizde bugünü en iyi nasıl değerlendiririz onun çabası içindeyiz. Onlar da ileride konuşulur, tartışılır"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap