SON DAKİKA



Haber > Siyaset > AK Parti sahada

AK Parti sahada

19 Nisan 2015 Pazar - 11:13








AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları’nın toplu seçim çalışması, doğu bölgesinden sonra dün de batıda Akçaabat ve Liman Bölgesi’ndeki ilçelerde gerçekleşti. Milletvekili adayları, il ve Ortahisar İlçe Başkanı ile Belediye Başkanlarının da katılım yaptığı ziyaretlerde, genel seçimlerin önemi vurgulanarak, destek noktasında oy istendi. Trabzon’da seçim çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirten AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Muhammet Balta “Trabzon’da vatandaşlarımızın sağduyusu, istikrar ve huzurdan yana anlayışı ile her zaman gurur duyduk. Yeni Türkiye yolunda Trabzon’un sandıkta gerekeni bir kez daha yapacağından kuşkumuz yok” dedi. AK Parti’de artık seçim çalışmaları bugünden itibaren grup halinde değil, görev dağılımı ile gerçekleşecek.Her aday farklı ilçelerde, mahalle ve köylerde seçim çalışmasına katılacak. Parti çalışmalarında, aday-adayları da unutulmayacak, onlara da görev verilecek. Bürokrasideki görevlerine geri dönen aday adaylarına ise seçim çalışmalarında görevlendirme yapılmayacak.

CHP BUGÜN AÇIKLIYOR

CHP Milletvekili Adaylarını ve seçim bildirgesini bugün Ankara’da açıklayacak. CHP Trabzon Milletvekili adayları Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın’ın, İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, Ortahisar İlçe Başkanı Sabahattin Bayrak ve diğer ilçe başkanlarının da katılacağı aday tanıtımı ve seçim bildirgesi açıklamasında CHP, “Yaşanabilecek bir Türkiye” sloganı ile yola çıkıyor. CHP, aday tanıtım programından hemen sonra ise mitinglere start verecek. 42 gün içinde 61 miting yapmayı hedefleyen CHP’de ilk miting 25 Nisan’da yurtdışında Almanya’da, ikinci miting ise 26 Nisan’da Edirne’de gerçekleşecek. CHP Trabzon Mitinginin ise 15-20 Mayıs tarihleri arasında yapılması planlanırken, CHP’nin son mitingi ise 6 Haziran’da Ankara’da olacak.

MHP MEYDAN’DA

Milliyetci Hareket Partisi, Trabzon’da ikinci organizasyonunu da gerçekleştirdi. İlk olarak şehirde konvoy turu yapan MHP, dün ise Ortahisar İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi bürosunun açılışını kalabalık bir organizasyonla gerçekleşitrdi. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın yanı sıra diğer adaylar Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Akyüz, Hasan Suiçmez ve Hikmet Yılmaz partililerden bir hayli ilgi gördü. MHP Trabzon’da artık hedefe kilitlenirken, 2 milletvekili noktasında şanslarının her geçen gün daha da artığını belirten MHP Trabzon Milletvekili aynı zamanda 1. Sıra Adayı Koray Aydın “Trabzon’da vatandaşımızın bize bu seçimde gerekli desteği vereceği ve sahip çıkacağı inancındayız. İnşallah bu hükümetten kurtuluyoruz ve yeni bir sayfa açıyoruz. Trabzon bu yolda bizimle yürüyecek” şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap