SON DAKİKA



Haber > Sanat > Türkülerle coşturdular

Türkülerle coşturdular

25 Ocak 2017 Çarşamba - 12:27




Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği (TLYD) Türk Halk Müziği Korosu’nun Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen yeni yıl konseri ayak





KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği’nin konserini çok sayıda davetli izledi. Davetliler arasında eski koro şefi, Uludağ Üniversitesi Türk Müziği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Özlem Doğuş Varlı da vardı.  Sunuculuğunu Gizem Sağlam Bülbül’ün yaptığı, şef Çağla Araz’ın yönettiği programın birinci bölümünde davetliler, Erzincan’dan Sivas’a, Diyarbakır’dan Kütahya’ya uzanan bir türkü yolculuğuna şahit oldular. Bu bölümde Ahmet Adanur ve Ceren Güney de solist olarak performanslarıyla göz doldurdu. İkinci bölümde ise yolculuk Arguvan’dan Kırşehir’e, Trabzon’dan Kırıkkale’ye uzandı. Bu bölümde de solist olarak sahneye Derya Çırakoğlu, Coşkun Üçüncü ve Tuğcan Yılmaz çıktılar.  Şef Çağla Araz hem yönetimi, hem de sazı ve sözüyle geceye ayrı bir renk katarken, konser sonunda da çiçeğini amcası Rüştü Araz’ın elinden aldı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap