SON DAKİKA



Haber > Sanat > Türkü resitali

Türkü resitali

06 Ocak 2017 Cuma - 13:00




Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, yeni yılın ilk konserini verdi. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi





Şef Hasan Tahsin Öğretmen’in yönettiği koro birbirinden güzel eserler icra ederken birinci bölümde solo performanslarda Fedai Yavruoğlu, Gizem Gürhan, Hakan Özyazıcı, Enda Gül, Turgay Ömür, Emel Patır-Ahmet Menteş, Semra Kurtuldu, Şencan-İlhan Sağlam çifti sahne aldılar. Birinci bölümün sonunda gazeteci Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu sahneye anons edildi.  Gazetemiz yazarı Mollamehmetoğlu, arkadaş toplantılarında zaman zaman sesiyle de dikkat çekmişti.

İSTEK ALDI

Özellikle Türk Halk Müziği icra eden ve Kerkük, Azeri türkülere kendi yorumuyla ayrı bir lezzet katan Mollamehmetoğlu, ’Altın Hızma’ türküsünü de yine kendine has yorumu ve insanın içine dokunan sesiyle icra etti. İzleyicilerden büyük alkış alan Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu tebrikleri kabul ederken, gelecek konserler içinde bir hayli istek aldı. Konserin ikinci bölümünde solo eserlerde ise Ümran Koryomoralis, Beduh Atakan, Sinem Zaim, Seher Sarıalioğlu Bıyıklı, Metin Kazancıoğlu ve Salim Önder sahne aldılar. Programın sonunda koro şefi Hasan Tahsin Öğretmen’e İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Feyhan Yavuz ve Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi’ni Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Armutçu tarafından çiçek takdim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap