SON DAKİKA



Haber > Sanat > Sergiye yoğun ilgi

Sergiye yoğun ilgi

27 Nisan 2017 Perşembe - 11:58




Artvin Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen, “Hat, Tezhip-Ebru” ve Gençlerimizin Kadrajından Artvin” konulu sergi açıldı. Sergi yo





Artvin’de Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından, “Hat, Tezhip-Ebru” ve Gençlerimizin Kadrajından Artvin” sergisi açıldı. Okulun Çok Amaçlı Salonu’nda okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Belma Kahveci'nin koordinesinde düzenlenen serginin açılışına, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Abdulcelil Kahveci, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Müftü Vekili Muhammed Aydın, öğretmenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.


TARİHE İZE BIRAKAN SANAT

Serginin açılışını yapan Vali Doğanay, yaptığı konuşmada, “Hat sanatı bizim yüz yıllardır bu coğrafyada icra ettiğimiz, öğrenilmesi emek isteyen ama bir defa başlanıldığında tarihe iz bırakılabilen bir sanattır." dedi.  Sergiyi gezen ve bütün eserleri yakından tek tek inceleyen Vali Doğanay, eserlerin sahibi öğrencileri el emeği göz nuru çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Okul öğrencileri tarafından mini bir müzik ziyafeti katılımcıların beğenisini topladı. Bir hafta süreyle açık kalacak sergide yaklaşık 150 eser bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap