SON DAKİKA



Haber > Sanat > Oscar ödülü için psikopat olacak

Oscar ödülü için psikopat olacak

05 Mart 2015 Perşembe - 16:20




Leonardo di Caprio, The Crowded Room adlı yeni filminde, 24 farklı karaktere sahip Billy Milligan'ı canlandıracak.





ABD'de 70'li yıllarda hırsızlık ve tecavüz olaylarından yargılanan ve çoklu kişilik bozukluğu tanısıyla mahkemede aklanan ilk kişi olan Billy Milligan'ın hayatı beyazperdeye aktarılıyor.
 
Ünlü yıldız Leonardo di Caprio, The Crowded Room adlı yeni filminde, çoklu kişilik sendromundan muzdarip ve 24 farklı karaktere sahip Billy Milligan’ı canlandıracak. Caprio, bu rolü yaklaşık 20 yıldır oynamayı istiyor.
 
Billy Milligan, 1970'li yılların sonlarında, bir dizi hırsızlık, insan kaçırma ve üç tecavüz olayından yargılanmıştı. Cinayetlerin sahip olduğu diğer kişilikler tarafından işlendiğinin kanıtlanması üzerine suçsuz bulunan ve hastaneye gönderilen Milligan, ABD tarihinde çoklu kişilik bozukluğu gerekçesi ile mahkemede aklanan ilk kişi olarak tarihe geçmişti.
 
1988'de tedavisinin tamamlanması üzerine hastaneden taburcu olan Milligan, geçtiğimiz Aralık ayında hayatını kaybetmişti.
 
Milligan'ın kişilikleri arasında hırsız Phillip, uyuşturucu satıcısı Kevin, tecavüzler için Billy'nin vücudunu kullanan lezbiyen Adalana ve farklı zeka ile yetenek düzeyine sahip birkaç kişilik daha yer alıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap