SON DAKİKA



Haber > Sanat > Muhteşem konser

Muhteşem konser

16 Ocak 2017 Pazartesi - 11:23




Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Türk Sanat Müziği Korosu bıraktığı yerden devam ediyor. Yeni sezonun ilk konserinde şef-bestekar Özdemir Hafız





Karadeniz Teknik Üniversitesi ile birlikte düzenlenen yeni yıl konseri Osman Turan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Konseri  başta Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen olmak üzere, Trabzon’da hizmet veren bir çok dernek başkan ve yöneticisi, çok sayıda davetlinin yanı sıra, Arhavi ve Hopa TSM Koro elemanları da izledi. Bestekar-şef Özdemir Hafızoğlu’nun kanun resitali sunduğu gecenin sunuculuğunu da eski hakemlerden Ali Can Lakot yaptı. İki bölüm halinde gerçekleştirilen gecenin ilk bölümünde Hüseyni şarkılar seslendirildi. Bu bölümde solo olarak İlhan Yavuz sahne alırken, Şef Hafızoğlu’nun Atabarı ve Çift Jandarma eserlerinden oluşan Yeşil yuva Artvin kanun resitali ayakta alkışlandı. İkinci bölümde ise Hüzzam eserlere yer verildi. Bu bölümde de Gizem Sağlam Bülbül  ve Tuğçe Taç mikrofon başına geldiler. Bir ara Hafızoğlu seslendirilen bir şarkının izleyiciler tarafından da seslendirilmesini isteyince ortaya muhteşem bir koro çıktı. Hafızoğlu şarkı bitiminde de “ Hepinizi derneğe bekliyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap