SON DAKİKA



Haber > Sanat > Muhteşem eserler görücüde

Muhteşem eserler görücüde

11 Şubat 2017 Cumartesi - 11:00




Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, ‘Çivi ve Tellerin Dansı’ isimli Filografi Sergisi’ni ziyaret etti. Sergide usta öğretici Şennur Doğan





Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, usta öğretici Şennur Doğan ve 24 öğrencinin örgü tekniklerini kullanarak hazırladığı 80 eserin bulunduğu ‘Çivi ve Tellerin Dansı’ isimli filografi sergisini ziyaret etti. Ortahisar Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği, Güzel Sanatlar Galerisindeki sergiyi gezen  Yavuz, belli örgü teknikleriyle yapılan hat yazıları, simetrik desenler, portreler, manzaralar, çiçekler ve panolar haline getirilen eserleri tek tek inceleyerek, usta öğretici Şennur Doğan’dan eserler hakkında bilgi aldı.

BU SERGİ KAÇMAZ

Sergideki eserleri yapan ve sergiyi gezen öğrencilerle sohbet eden Şengül Yavuz  çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek kendilerini kutladı. Daha sonra Yavuz ve salondakiler uygulamalı olarak filografi çalışması yaptılar. Sergi yarına kadar İl Kültür Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek. Ziyaret esnasında Yavuz’a, Kültür Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Müdür Yardımcısı Feyhan Kurnaz ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput da eşlik etti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap