SON DAKİKA



Haber > Sanat > Halkla buluşuyorlar...

Halkla buluşuyorlar...

24 Ağustos 2017 Perşembe - 12:41




Trabzon halkı bugün, tamamı Trabzon’da çekilen iki filmi ücretsiz izleme fırsatı buluyor





Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında 1.’si düzenlenen Uluslararası Film Festivali (TUFFEST), bugün Trabzon’da çekilen filmleri halkla buluşturuyor. Hem Atatürk Alanı’nda hem de Zağnos Vadisi’nde binlerce kişiye ulaşan TUFFEST, yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

ATATÜRK ALANI’NDA KALANDAR SOĞUĞU

TUFEST bu akşam Trabzon’u Atatürk Alanı’nda buluşturacak. Çekimleri Trabzon’da gerçekleştirilen ve birçok ödüle layık görülen, Türkiye’nin de Oscar adayı olan Kalandar Soğuğu filmi bu akşam Atatürk Alanı’nda halka ücretsiz olarak sunulacak. Haydar Şişman, Nuray Yeşilaraz, Hanife Kara, İbrahim Kuvvet ve Temel Kara gibi isimleri oynadığı, yönetmen Mustafa Kara’nın filmi Kalandar Soğuğu saat 21.00’da gösterime girecek.

ZAĞNOS’TA BULUTLARIN ALTINDA

Bu akşam Araklı’da çekilen ve yarışmada olan Bulutların Altında filmi Zağnos Vadisi’nde gösterime girecek. Başrollerini Yunus Emre Taşkın, Canan Yavuzaslan’ın oynadığı, yönetmen Kaan Atilla Taşkın’ın filmi Bulutların Ardında, bu akşam saat 20.00’da Zağnos Vadisi’nde ücretsiz olarak halka gösterime sunulacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap