SON DAKİKA



Haber > Sanat > Film gibi...

Film gibi...

22 Temmuz 2017 Cumartesi - 09:04








Fatih Sultan Mehmet’in fetettiği Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Yavuz Sultan Selim’in valilik yaptığı medeniyetler şehri Trabzon yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. FİLM GİBİ... Trabzon’un film festivali var. Ertesi gün verilen kokteyl ve yemeğe katılım oldukça fazlaydı. Tabir yerindeyse konuklar salona sığmadı. Kültür ve sanat şehri olan Trabzon özündeki sanat aşkını ve sevgisini bu katılımla göstermiş oldu.

Bu festival belki de bir çok gelişmenin bir çok ilkin önünü açacak nitelikte. Buradan Trabzon eski Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Sayın Asım Aykan ve TUFFEST İstanbul Trabzon Federasyon Başkanı Sayın Dursun Çağlayan’a minnetlerimi iletiyorum. Kendileri ayrım gözetmeden Trabzon adına yapılacak olan bu organizasyon için kapı kapı dolaşıyorlar. Siyaset gözetmeden yürütülen bu festivale tüm partiler de tam destek veriyorlar. Trabzon adına kazanım sağlayacak bu organizasyon için bizler de varız diyorlar. Sayın Valimiz Yücel Yavuz’un da tam destek olduğu bu festival şehrimiz için ayrı önem taşımaktadır. Sayın valimizin de belirttiği gibi ‘Trabzonlu el attığı her işin en iyisini yapar.’ Artık Trabzon adının kültür ve sanatla anılması için büyük adımlardan bir tanesi atılmış oldu.

Yediden yetmişe herkesin katkı sağlayacağı etkinlik büyük hedefleri de beraberinde getirecektir. Sayın Dursun Çağlayan’ın da altını çizerek söylediği bu festivalin Trabzon sınırlarını aşarak ulusal bir festival haline gelmesi bizim de dileklerimiz arasında. 16-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan TUFFEST’de uzun ve kısa metrajlı filmler yer alacak. Filmler, Trabzon’daki sinema salonları ve meydanlarda kurulacak açık hava sinemalarında gösterime sunulacak. Sponsor firmalarının da katkılarıyla birlikte kusursuz bir şekilde tamamlanacağına inandığım bu festival şimdiden bizlere hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tarih sanat kültür spor şehri olan Trabzon’umuzu daha ilerilere taşımak için haydi hep birlikte el ele; FİLM FESTİVALİNE...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap