SON DAKİKA



Haber > Sanat > Bahar nağmeleri

Bahar nağmeleri

05 Mayıs 2015 Salı - 13:07




Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Halk Müziği topluluğu Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde  muhteşem bir bahar konseri v





Hamamizade’deki Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Halk Müziği topluluğunun bahar konseri müzik ziyafeti yaşattı. Sunuculuğunu Eyüp Köse’nin yap yaptığı şef Yıldıray Cihanoğlu yönetimindeki koro; Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya, İç Anadolu’dan Trakya’ya uzanan muhteşem bir türkü ziyafeti sundu. Konseri izlemeye gelen davetlilerde bu ziyafete ortak olurken ortaya dört dörtlük bir performans çıktı. Trakya karşılamasının ardından bir Urfa türküsüyle başlayan programın ilk bölümünde solo eserlerde Zübeyde Kahveci ve Necdet Usta sahne aldılar. 

SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ

İkinci bölüm ise bir Ege türküsü “ İki Keklik Bir kayada ötüyor” ile başladı. Ardından solo eserlerde Sevil Boran, Pınar İpek Kurt ve Osman Kondakçı sahne aldılar. Koro programını iki Karadeniz türküsüyle sona erdirdi. Konser sonunda Trabzon Tabipler Odası Başkanı Dr.Ahmet Rıza Güner  dernek başkanı İsmet Sadi Ülker’e çiçek takdim ederek “ Bu akşam muhteşem bir konser izledik. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu arada başkanımız Sayın Ülker’in bu gün doğum günüydü. Doğum gününü de kutluyorum” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap