SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Profesyonel kadrosuyla en çok tercih edilen merkezler arasında… Saç sağlığınız emin ellerde...

Profesyonel kadrosuyla en çok tercih edilen merkezler arasında… Saç sağlığınız emin ellerde...

16 Ocak 2023 Pazartesi - 13:34




Nedım Hair Transplant Clinic’te öncelik hastaya kaliteli hizmet vermek. Dr. Nedim, son teknolojik ekipmanlarla çalıştıklarını belirterek, “Profesyonel kadromuz ile hastalara kısa sürede uluslararası standartlarda saç ekimi yanı sıra medikal estetik alanlarında da hizmet sunmaktayız” dedi.





ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİYLE…

İstanbul’da Dr. Nedım  Hair Transplant Clinic (Saç ekim merkezi) her zaman daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için elinden gelenin en iyisini yapma amacı ile hareket ediyor. Meslek hayatına başlama serüvenini anlatan DR. Nedim, şunları söyledi: “29.06.1971 yılında Trabzon ili Çaykara ilçesi Taşlıgedik köyünde doğdum. İlk okulu köyde okudum. 1987 Trabzon Fatih lisesi mezunuyum. 1993 Gazi Ünv. Tıp fakültesinden mezun oldum. Mecburi hizmet için Çorum Osmancık ilçesine atandın. Osmancık'ta 3 yıl sağlık gurup Başkan'ı olarak çalıştım.

TÜRKİYE DIŞINDA SLOVENYA VE İTALYA’DA DA ESTETİK CERRAHİ

1999 da özel Osmancık tıp merkezini kurup 2008 e kadar çalıştırdım. 2003-2006 yıllarında Azerbaycan Bakü'de FLAVİUS klinikte saç ekimi yaptım. Aynı tarihlerde Dubai ve Cidde de part time saç ekimleri yaptım. 2005 yılında özel Çorum genesis polikliniğin kurdum. 2008 yılında Bakü'de İstanbul estetik plastik cerrahi klinikayı kurup 2 yıl boyunca çalıştırıp saç ekimleri yaptım. 2020 yılında beri İstanbul Levent’teki Genesis polikliniğinde saç ekimi yapıyorum. Eş zamanlı her ayın belli günleri Slovenya ve İtalya’daki Fabjan estetik plastik cerrahi kliniğinde, Rusya Mediestetik plastik cerrahi kliniklerinde saç ekimi yapmaktayım. İstanbul Levent’te, sağlık turizmi yetki belgeli Genesis polikliniğinde saç ekimi ve saçlı deri tedavileri konusunda çalışıyorum.”



SAÇ EKİMİNİN YANI SIRA MEDİCAL ESTETİK

Saç sağlığı üzerine uzman ekiple çalıştığı belirten DR. Nedim, şöyle devam etti: “Sağlık sektöründe herkes adına hizmet etmek için varız. Bu yola ilk adımımızı attığımızdan andan itibaren Genesis ailesi olarak son teknoloji ekipmanlar ve profesyonel kadromuz ile hastalara kısa sürede uluslararası standartlarda saç ekimi yanı sıra medikal estetik alanlarında da hizmet sunmaktayız. Bu sayede binlerce hastayı sağlıklı ve kaliteli sunduğumuz hizmetler ile memnun etmeye devam ediyoruz. Genesis ailesi olarak tüm hastaları multidisipliner bir bakış açısıyla tedavi ediyoruz. Markamız ile sağlık alanındaki yeni vizyona uygun, verimli, sürdürülebilir ve dinamik, ekip çalışmasına dayalı çalışma sistemimiz sağlıklı ve güzel bir geleceğin kapılarını aralamaktadır.”



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap