SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 26.11.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 26.11.2021

26 Kasım 2021 Cuma - 09:04




Olaylar ve Yaşananlar | 26.11.2021





MHP’NİN ÖNEMLİ İSİMLERİ TRABZON’A GELİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, partisinin ülke genelinde başlattığı “Adım adım 2023; İl İl Anadolu” programları kapsamında Trabzon’da organizasyon gerçekleştirileceğini duyurdu. İl Başkanı Tarım 27 Kasım Cumartesi günü Zorlu Grand Otel’de yapılacak olan programa katılacak isimleri ise şu şekilde sıraladı: MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu, MYK Üyesi Sayın Volkan Dudu, MYK Üyesi Afşin Birben, MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MYK Üyesi Musa Küçük.

PROF. DR. ASAN’A ÖNEMLİ GÖREV

Trabzon’un yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan eski Karadeniz Teknik Üniversiteli, Avrasya Üniversitesi’nde de rektörlük yapmış olan Prof. Dr. Aşkın Asan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Endonezya Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine atandı… Yapılan atamanın ardından tebrikleri kabul eden Prof. Dr. Asan, “Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a  ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNİVERSİTEDE TEKNOLOJİ ADIMI…

Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye’de teknoloji ve yazılım alanında faaliyet gösteren NETCAD Yazılım A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı. Üniversitede gerçekleştirilen imza törenine, Gümüşhane Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Alemdağ, Torul Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tahsin Bostancı, NETCAD Yazılım Şirketi Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş ve İş Geliştirme Uzmanı Murat Öztürk katıldı. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Gümüşhane Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalem-kâğıt ilişkisiyle açıklanamayacak derecede kapsamlı bir süreç olduğuna inanarak, bütün fakültelerimizde teknoloji alanında yaşanan gelişmeler doğrultusunda adımlar atıyoruz” dedi.

BAŞKANLAR BULUŞTU

Trabzon Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Sarıaloğlu, Çebi’ye teşekkür ederek, “Araklı Belediye Başkanımız Sayın Recep Çebi'yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden ötürü kıymetli başkanımıza teşekkür ediyor, hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

KONAKLAR MAHALLESİ’NİN ÇİLESİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TİSKİ tarafından Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesi’nde yaz ayında başlayan altyapı çalışmalarının bitirilememesi vatandaşın tepkisine neden oldu. Her gün yaşanan su kesintileri mahalleliyi isyan noktasına getirirken, “Artık bu çalışmalar bitirilsin, aylardır gündüzleri uzun süreler suyumuz kesiliyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Ayrıca TİSKİ tarafından telefonlara gönderilen su arızasını bildiren mesajlarının da su kesildikten sonra gönderildiği ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap