SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.11.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 25.11.2021

25 Kasım 2021 Perşembe - 08:11




Olaylar ve Yaşananlar | 25.11.2021





BAŞKAN ÇEBİ’DEN TOKİ MÜJDESİ

Trabzon’un Araklı ilçesi Özgen Mahallesi’nde yapımına 2020 yılında başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı. Müjdeli haberi Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi verdi. Başkan Çebi konutların yapıldığı alanda şantiye şefi Suat Ahmetoğlu’ndan bilgi alarak; ”TOKİ 3. etap 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projemiz tamamlanmıştır. Çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlarımız Ocak 2022’de konutlarında oturmaya başlayacaklardır. İnşallah 4. etap için çalışmalarımız devam ediyor. Araklı’mıza kazandırılan vizyon projelere desteklerinden ötürü başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

RİZE’DE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenecek kurslara ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ile Şube Müdürü Eşref Yavaş, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er ve üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır katıldı. Her iki kurum arasında hayat boyu öğrenme faaliyetlerine yönelik iş birliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen protokol çerçevesinde akademik, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda iş birliği yapılacak. Tören sonunda Rektör Karaman ve İl Milli Eğitim Müdürü imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

RİZELİ ESKİ BAKAN ÜZDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun dönem siyaset yapan, milletvekilliği, Cumhuriyet Senato üyeliği ve 12 Eylül 1980 darbesinden önce İçişleri Bakanlığı görevlerinde bulunan aslen Rizeli hemşehrimiz Hasan Fehmi Güneş 87 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden Güneş’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu Hasan Fehmi Güneş’in oğlu Utkan Güneş ve torunu Hasan Fehmi Güneş’e başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu’na ziyarette, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti. Biz de Karadeniz gazetesi olarak merhum Güneş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

KESİCİ’YE ÖNEMLİ GÖREV

Rize Çamlıhemşin Kaymakamlığı eski Yazı İşleri Müdürü ve Çamlıhemşin Belediyesi emrinde Yazı İşleri Müdürü kadrosunda uzun yıllar görev yapmakta olan Ahmet Kesici, Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne atandı. Çamlıhemşin'deki görevi öncesinde 4 yıl Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Kesici’nin önümüzdeki hafta Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak yeni görevine başlayacağı öğrenildi. Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Yaşar Yıldız’ın geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanması nedeniyle bu görevi Rize Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürü Ülkü Süzer vekaleten yürütüyordu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap