SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 25.04.2019

25 Nisan 2019 Perşembe - 11:17




Olaylar ve Yaşananlar | 25.04.2019





BAŞKAN ÇİFTÇİ, MUHTARLARI DİNLEDİ

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, belediye başkanlarının katıldığı Antalya’daki kampın ardından dinlenmeden çalışmalarına başladı. Çiftçi, bir yandan düğün törenlerine katılarak ailelerin mutluluğuna ortak oluyor, bir yandan da hem vatandaşları hem de köy muhtarlarını dinliyor. Başkan Çiftçi, Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk ile birlikte köy muhtarlarıyla bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Çiftçi, köydeki sorunları tek tek ekibine not aldırdı.

İYİDERE’YE KURUCU ATANDI




Kurucu il başkanlığına atandıktan sonra Rize ve ilçelerindeki teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İyidere Kurucu İlçe Başkanlığına Nuri Aynacı'yı atadı. İl Başkanı Zerdeci, kurucu ilçe başkanlığı atamasını gerçekleştirdiği ve mazbatasını teslim ettiği Aynacı'ya çalışmalarında başarılar diledi.

UCUBE PROJE




CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Akçaabat sahilinin ucube bir projeyle karşı karşıya kaldığını belirterek, “Akçaabatımızın yaşadığı güncel yol sorunu karşısında, kimsenin muhatap bulup çözüm oluşturamaması bundandır. Yıldızlı mahallemizde yapılan yol koca bir mahalleyi yok etmişti; şimdi ise Yaylacık ve Söğütlü'de yer alan, insan ile denizin buluşabildiği son sahillerimiz aynı akıbetle karşı karşıya. Bu ucube projenin sahibi yok. Muhalefet istemiyor. İktidar istemiyor. Sivil toplum istemiyor. Belli ki sesimiz saraydan duyulmuyor ve korkarım ki bu sesi oraya taşıması gerekenlerde de bu imkân ve kabiliyet yok” serzenişte bulundu.

SU İNDİRİMİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun seçim döneminde su fiyatlarında indirim yapılacağını söylediğini hatırlatan vatandaşlar, “Başkan kendisini ziyarete gelenleri ağırlıyor, sözümüz yok, ancak su indirimi ile ilgili verdiği sözü tutmasını istiyoruz. Bu vaadini ne zaman yerine getirecek merakla bekliyoruz. Mega projeler sözünün yanı sıra suda yapacağı indirimi merakla bekliyoruz” dedi. Bu arada Cumhur İttifakı'nın belediyede görev dağılımı için uzlaşamadığı kulislere yansıdı. Görevlendirme için MHP’nin kontenjan istediği dile getirilirken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’ın kriz çıkmaması için yoğun çaba gösterdikleri ileri sürüldü.




KURT DEVAM DEDİ

Ankara Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimciler Derneği (GİAD) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimli toplantıda mevcut başkan Erdal Kurt güven tazeledi. Kongreye, Adalet ve Milli Savunma eski bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane eski milletvekili Prof. Dr. Kemalettin Aydın, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Ankara GÜDEF Başkanı Hamdi Arslan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, iş adamı Zekai Araz, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Musalla Deresi Dernek Başkanı Emre Aydın, GİAD öncülerinden Baki Tellioğlu, Tuna Koç, Yusuf Özgün, Musa Canlı, Seyfullah Yılmaz, Gümüşhaneli birçok siyaset ve iş adamı katıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap