SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 24.04.2019

24 Nisan 2019 Çarşamba - 10:53




Olaylar ve Yaşananlar | 24.04.2019





O YAT KİMİN?

CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Haluk Pekşen, "Tuzla Tersanesi'nde özel bir proje ile bir kamu kurumunca yaptırılan 140 metre boyunda, üzerinde helikopter pisti olan açık, kapalı yüzme havuzu, altın kaplama musluklu, kristal aynalı ve lüks avizeler ile donatılan bu lüks yat kimin? Bu sorunun cevabını alana kadar soruyu sormaya devam edeceğim" dedi.

ADLİ TIP BİNASI




Trabzon’un Ortahisar ilçesi Bahçecik Mahallesi’nde bulunan, mülkiyeti Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan dört katlı eski adlı binası yıkılmayı bekliyor. 'Eğer kullanılmayacaksa kamu yararına bir başka kuruma devredilmez mi?' diye soruluyor.

KAPALI SPOR SALONU




Darıca Un Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cesur Gerigelmez, "Birçok ilçede bulunan kapalı spor salonu 120 bin nüfuslu Akçaabat ilçesinde yok. Bu bir eksik değil midir? Bu büyük eksiği bugüne kadar görmeyen ve ilgi duymayan tüm siyasiler ve bürokratlar acaba ne iş yapar” serzenişinde bulundu.

SALMANTAŞ YOLU

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Bayburt-Araklı arasını 1 saate düşürecek olan Salmantaş Tüneli trafiğe açıldı. Devamındaki 90 kilometrelik yolda genişleme ve sanat yapılarının inşaatı devam ediyor. Tamamen bitirilip trafiğe açılması halinde tüm Doğu Karadeniz'e inecek, ticaret hacmimiz artacaktır. En büyük hayalim bu yol” dedi.




BOZTEPE’YE ÇIKAMIYORUZ

Usta Tur Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Usta, "Atatürk Alanı'ndan veya Kalepark Ordu Evi'nden Boztepe'ye çıkacak olan araç son trafik düzenlemesinin ardından Liman, Çömlekçi, Esentepe yolu ile Boztepe'ye çıkarıldı. Veya Liman, Moloz, Kalekapı, Ortahisar, Cumhuriyet ve Yenicuma mahallelerini dolaşarak gider. Bunun adı eziyet ve milli servete zarardır. Bir an önce eskiye dönüş şarttır" dedi.




GÖZLER KUVVETLİ’DE

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin olağan genel kurula gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor. İstifa eden Hasan Saka’nın istifasının ardından göreve gelen Kuvvetli’nin kongre yapmaması halinde yönetim kurulundan istifalar olacağı iddia edildi.

MÜSİAD’A SİTEM




Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici İşadamları Derneği'nin Trabzon ve Ankara’da yeme içme ziyareti yaptığı iddia ediliyor. Öyle ki Trabzon'da 5 yıl önce kurulan Bayburt Dede Korkut Derneği bile şehrin en merkezi yerinde kendi binasını satın almış. 25 yıl önce kurulan MÜSİAD kiralık bir dairede Genel Başkan Abdurrahman Kaan’ın kuzeni Ali Kaan’ın şube başkanlığında yoluna devam ediyor. "İstihdam artırıcı bir proje üreterek hayata geçirmeli. İktidara yakın bir kurumun kendi içine kapanık durmaması gerekir" şeklinde eleştiriler olduğu iddia edildi.

ÇERVATOĞLU: DEMOKRASİYE SALDIRDILAR

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya tepki gösteren Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, saldırının demokrasiye yapıldığı görüşünde. Çervatoğlu, “Ahlaksız ve alçak saldırıyı yapanlar, yönlendirenler ve bu duruma seyirci kalanlar bilmeliler ki ülkemizi karanlığa boğamayacaksınız. Yapılan saldırı demokrasimize yapılmıştır. Biz Fındıklı'dan hoş geldin demokrasi demiştik. Bu saldırıyı en hafif deyimiyle kınıyoruz. Mutlaka özgürlüklerimizi ve demokrasiyi tüm saldırılarınıza rağmen daha ileriye taşıyacağız” dedi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap