SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 24.03.2019

24 Mart 2019 Pazar - 18:57




Olaylar ve Yaşananlar | 24.03.2019





SANDIKTA CEVAP VERECEĞİZ

Trabzon’un Araklı ilçesi İYİ Parti yönetimi, belediye meclis üyeleri ile ilgili söylentilere sert tepki gösterdi. Partili yöneticiler bu tür söylemlerde bulunanların ilçede bölücü dil kullandığını dile getirerek, “Bizi birbirimize düşürmeye ne sizin ne de sizin gibilerin gücü yetmez. Bizler vatanını, milletini, devletini seven, Araklımızın yaşanabilir bir kent olması için gecesini gündüzüne katmaya hazır olan Araklının öz evladı olan bireyleriyiz. Siyasi rengimiz ne olursa olsun sokağa çıktığımızda farklılığımız zenginliğimizdir diyerek birbirimize sarılıyor dertlerimizle dertleniyoruz. Yanlışlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz” dedi

PEKMEZCİ’DEN 30 PROJE




MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci, seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Pekmezci göreve gelmeleri halinde yapacakları projelerin sayısını 30 olarak açıkladı.Otopark, içme suyu, çeşmeler, fabrikalar, ulaşım, kentsel dönüşüm, konut proejleri, kültürel faaliyetler, Çoruh Nehri ve kıyısında düşünülen projeler, kadınlar, üniversite ve lise öğrencilerine yönelik çeşitli projelerini paylaşan Pekmezci, Şehit Osman Dağı'na tünel projesi, termal kaplıca ve seracılık, otogar projesine nasıl kaynak bulunacağını da anlattı.  

ADIGÜZEL: RAHAT KAZANIRIM




CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, “Hükümete bir uyarı vermek isteyen AK Partili kardeşlerimden destek görüyorum. Milliyetçi Hareket Partililerden destek görüyorum. İyi Partililer zaten ittifak ortağımız. Sahaya baktığım zaman rahat bir şekilde seçimi alabileceğimi düşünüyorum” dedi.

ŞAHİN DE İDDİALI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim yarışı tüm hızıyla sürüyor. Son dönemece girilirken bütün partilerin adayları seçimi kazanacaklarını dile getiriyor. SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “İstikrar denilerek çıkılan yolda neredeyse bir istikrarsızlık döneminin tünelinin içinden çıkamaz hale geldik. İnşallah 31 Mart seçimleri istikrarın ve sakin bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.




CANİKLİ GİRESUN’DA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, “2018’in son çeyreğindeki yüzde 3’lük daralmanın nedeni ithalattaki daralma ve inşaat sektöründeki daralmadan kaynaklanıyor. Giresun’un isteklerinin tümü yerine getirilmiştir” dedi. Belediye seçimlerinde bu kez halkı kararlı gördüklerini dile getiren Canikli, “Görüşmelerimizde bize oy vermeyenlerin de bu kez oy vereceğini düşünüyoruz. Herkese kapımız açık” şeklinde konuştu.




ERTUĞRUL TRABZON’DA

Trabzonlu gazeteci İnci Ertuğrul Trabzon’da söyleşi ve imza günü düzenledi. Ertuğrul memleketi Akçaabat’ta düzenlenen imza günü ve söyleşide halkla buluştu. Ertuğrul, Akçaabat’ta kendi evinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Akçaabat anılarını anlattı. Söyleşiye katılan gençlere tavsiyelerde de bulunan Ertuğrul, gençlerden bol bol okumalarını ve hayallerinden vazgeçmemelerini istedi. İnci Ertuğrul, piyasaya çıkardığı “Sessizliğe Susanlar Konuşanlar” isimli ilk kitabını okuyucuları için imzaladı.

GİRESUN’DA DEĞİŞİM BEKLENİYOR




Giresun Milli Eğitim camiasında kulaktan kulağa, İl Milli Eğitim müdürünün seçimden sonra değişeceği yayıldı. Müdür Ertuğrul Tosunoğlu’nun kendisinden beklenilen performansı gösteremediği için seçimlerin ardından görevinden alınacağı iddiaları Giresun’da konuşuluyor. Seçimin sonucu ne olursa olsun Tosunoğlu ile yolların ayrılacağı iddia ediliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap