SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 23.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 23.04.2019

23 Nisan 2019 Salı - 09:43




Olaylar ve Yaşananlar | 23.04.2019





BIYIK: UYKULARIM KAÇIYOR

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Karayolları Genel Müdürlüğü Akçaabat-Darıca, Yomra-Kaşüstü arasında 30.5 kilometrelik Güney Çevre Yolu yapımını planlamış, bunun bir kısmını ihale etmiş, çıkışını ise yeni yapılan alt geçide bağlamış. Biz bu çıkışın ilçemizin güneyinden Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız hemşehrimiz Cahit Turhan'dan destek istiyoruz” dedi.

MENGÜÇ: BİZ İSTEYECEĞİZ




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatih Mengüç, “Bakanlarımıza 'Borç para değil daha fazla istihdam için yeni bir üretim sahası, fabrika kuralım, örneğin yerli otomobilin tampon veya farlarını biz üretelim' diyeceğiz. Bu ilden göçü önleyeceğiz” dedi.

GÜNNAR GÖZLEMCİ




AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Endonezya’da gözlemci statüsünde katıldığı Jakarta’ya başkanlık ve temsilciler meclisi seçimleri ile ilgili olarak, “Tertip düzen süper, katılım ise yüzde 90 düzeyinde. İnanın imrendim” dedi.

DENİZ İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatayı aldıktan sonra ziyaretçilerini makamında kabul etmeye devam ediyor. İmamoğlu, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ile görüşerek istişarelerde bulundu. İmamoğlu, Deniz’e teşekkür ederken Rize’ye de selam gönderdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Deniz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Kendisine Rize’den selamlar getirerek başarı dileklerimizi ilettik. Kendisi de Rize’deki seçim sonuçlarını sordu ve bu konuda değerlendirmelerimiz oldu. Rize il örgütünün selamını ve başarı dileklerimi ilettim. Kendisi de Rize’ye selamını iletmemi söyledi” dedi.




MHP’Lİ BAŞKANLARA İLGİ BÜYÜK

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Rize’de bir ilki başararak üç ilçede belediye başkanlığını kazanmıştı. Çayeli ilçesinde İsmail Hakkı Çiftçi, Derepazarı’nda Selim Metin, İkizdere’de Hakan Karagöz rakiplerine üstünlük sağlayarak seçimin galibi olmuşlardı. Üç başkan da Antalya’daki belediye başkanlarının hazır bulunduğu kampa katıldı. Kampta Çiftçi’ye, Karagöz’e ve Metin’e yoğun ilgi gösterildi. Hem AK Partililer hem de MHP’liler kendilerini tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler.




ARAKLI’DA KANALİZASYON TEPKİSİ

Trabzon’un Araklı ilçesinde vatandaşlar tepkili. Bazı mahallelerde kanalizasyon sisteminin yapılmaması vatandaşları mağdur ediyor. Bizi arayarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Büyükşehir olduk ama hala nimetlerinden faydalanamıyoruz. Bizden fazlasıyla vergiler kesiliyor. Ama hizmet anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Büyükşehir olduktan sonra köylerimiz mahalleye dönüştü. Ama ne yazık ki hizmet alamıyoruz. Mahallelerimizde kanalizasyon sisteminin yapılmasını istiyoruz. Lağım suları dışarıya akıyor. Hem Araklı Belediyesi’ne hem de TİSKİ’ye defalarca başvurduk ama sürekli hep ileri tarihe erteleyip durdular. Sesimizi duyan yok. Kuyularımız dolup taştı, çocuklarımızın hasta olmasından korkuyoruz. Artık bir an önce mahallemiz olan Hürriyet Mahallesi Arakale Kümeevleri’nde sorunumuzun bir an önce giderilmesini istiyoruz. Ayrıca sadece bizim mahallemizde değil birçok mahallede de aynı sorunlar mevcut. Hizmetlerin bir program dahilinde aciliyete göre eşit bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Hatıra göre iş yapılmasın” dediler.

TRABZON BAMBAŞKA




Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, meslek hayatına 41 yıl önce başladığı Trabzon’u unutmasının mümkün olmadığını söyledi. Uzunkaya, “Özel Harekat Bölge Başkanlığımızı kadim şehrimizde kuruyoruz. Pelitli'de yeni bir idari bina yapıyoruz. Daha güzel şeyler yapacağız” dedi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap