SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2019

22 Mart 2019 Cuma - 11:46




Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2019





OYLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ercan Şılbır seçim çalışmalarına hız verdi. Şılbır, 3 Kasım 2001’de genel seçimlerde Trabzon’da yüzde 10.5 oy oranı ile, 40 bin 049 oyla üçüncü büyük parti olduklarını dile getirerek, “Ülke barajını aşamayınca merhum AK Parti Milletvekili Mustafa Cumur milletvekili seçilmişti. Şimdi biz AK Parti’ye giden oylarımızı geri alacağız, çünkü seçmenimiz orda ve ülkenin bugünki halinden çok rahatsız. Seçmenlerimizin yeniden partimizin bu seçimde başarılı olması için üzerine düşeni yapacaklarına inanıyorum” dedi.

İŞTEN ÇIKARILANLARI GERİ ALIN




Trabzon’un Ortahisar ilçe belediye meclis üyesi CHP’li Turgay Şahin, “Kapatılan Köy hizmetleri Bölge ve İl Müdürlüğü’nden 1100, FKB’yi kapattınız 300, Tekel’i kapattınız 500, Sağlık Müdürlüğü Bölge Tamirhanesini kapattınız 100, Çimento, Tedaş ve Telekom’u sattınız 1000 kişiyi işinden ettiniz. Bir seçimde lojistik bölgeye 3000, bir seçimde tersaneye 5000 kişi alacağız dediniz. Hepsi yalan çıktı. Size kim inansın, önce işten çıkardığınız kişileri geri alın yeter” dedi.

AKBULUT: SPORDA GERİ KALDIK




İYİ Parti Trabzon’un Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’ın sporda geri kaldığını ve 31 Mart’tan sonra bu geri kalmışlığı gidereceklerini söyledi. Akçaabat’ın birçok spor dalında önemli bir geçmişe sahip olduğunu belirten Akbulut “Akçaabat kültür, sanat, turizm şehri olduğu kadar da spor şehridir. O nedenle biz Akçaabat’ı kültür, sanat, turizm ve spor şehri olarak tanımlayacağız.” dedi.

ŞENTÜRK: YERİMİZ BELLİ

Seçim dönemlerinde siyaset her kesimden kişileri kendi saflarında göstermek için yoğun bir gayret gösterir. Trabzon’un Akçaabat Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şentürk bu gelişmeyi, “Odalarımız siyaset üstüdür, gaye ve amaçları bellidir. Hiç kimse bizi siyasetin içine çekmesin, bizlerde buna asla izin vermeyeceğiz” dedi




GÖKTAŞ’IN BAŞARISI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bu görüşme sonrasında bakan Albayrak, Trabzon’da mutlu olarak ayrıldığı bilgisi kulislerden gelen bilgiler arasında yer aldı. Albayrak’ın Trabzon’da ki bu ziyaretleri sırasında ise dikkat çeken ayrıntılarda dikkatlerden kaçmadı. Bunlardan en belirgini ise Bakan Albyark’ın Dernekpazarı ilçesinde babası ile birlikte kol kola gezmesi oldu. Bakan’ın Trabzon’da ki tüm programını ise, Siyasi Danışmanı Sinan Göktaş’ın yaptığı biliniyordu. Göktaş, Trabzon’da hızlı bir program hazırlarken Albayrak kısa sürede herkesle buluşturdu. Kulislerden gelen bilgilere göre, siyasiler “Birkaç Albayrak vardı?” sanki diyerek programı övdüğü öğrenildi. Bu başarılı programın altında Trabzon’un sevilen insanı Sinan Göktaş’ın olması ise alkış aldı.




SÖNMEZ’DEN MESAJ

DSP Ordu Altınordu ilçesi Belediye Başkan adayı Kezban Sönmez, bir kadın olarak kadınların elinden tutacağını belirterek, “Çalışmayan ev hanımlarımıza ekonomik özgürlük sağlayacağız. Kadınlarımızla birlikte el ele, iç içe birlikte yapacağız” dedi.

PELE EROL




Futbol dünyasından başarılı bir çok isim geldi geçti. Sahalarda oynadıkları futbolu hayranlıkla izleyenler Orduspor’lu Erol’u hatırlar. Orduspor’un cefakar taraftarının kendisine taktığı ‘Pele Erol’ olarak bilinen Erol Aydoğdu’nun hatıralarından oluşan Pele Erol adlı kitap çıktı. Geçmişi ve anıları en taze kaynağından okumak bu kitabı keyifle okuyacaksınız.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap