SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 20.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 20.03.2019

20 Mart 2019 Çarşamba - 09:41




Olaylar ve Yaşananlar | 20.03.2019





KASAPOĞLU BAYBURT’TA
Bayburt Belediyesi'ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kasapoğlu, "Önceliğimiz kadınlarımız. Önceliğimiz gençlerimiz. Çünkü onlar yarının mimarları ve yarını şekillendiriyorlar. Bu nedenle, bakanlığımın ilgi alanına giren konular başta olmak üzere gerek spor gerekse gençlikle alakalı inşallah yatırımlarımız devam edecek" dedi.

BAYBURTLULAR KONGRE YAPTI




Trabzon Bayburtlular Derneği kongre yaptı. Mevcut başkan Mümtaz Erol, derneğin eski başkanlarından İnşaat Mühendisi Bülent Doğru ve çok sayıda üyenin katıldığı kongrede dernek faaliyetleri, önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası ve üyelerin önerileri istişare edildi. Trabzon Bayburtlular Derneği’nde uzun yıllar aktif yöneticilik yapan Sadettin Okay, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeni başkan seçildi. Okay’ın yönetiminde şu isimler yer aldı: Serdar Temur, Bülent Doğru, Korkmaz Erel, Cüneyt Keskin, Orhan Şimşek, Ertan Yıldız, Hüseyin Özbek, Şenol Kılıçaslan, Sümmani Adıgüzel ve Arif Azak.

RİZE’DEN ANKARA’YA

Rize’de uzun yıllar akademisyen olarak görev yapan Prof. Dr. Hasan Ayık Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı İlahiyat Fakültesi’ne dekan olarak atandı. Ayık’a görevinde başarılar diliyoruz.




VARLIK FONU'NDA SON NOKTA

ÇAYKUR’UNVarlık Fonu tarafından satılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialar ışığında tartışmalar sürerken Varlık Fonu, yaptığı açıklama ile bu tartışmalara son verdi. Fondan yapılan açıklamada, satış yönündeki iddiaların asılsız olduğu dile getirilerek, "Tamamen teknik bir düzenleme getiren ilgili tebliğden Türkiye Varlık Fonu'nun satılması gibi bir anlam çıkarmak mümkün değildir. Ayrıca, Türkiye Varlık Fonu'nun satışıyla ilgili hiçbir gündem bulunmamaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye vizyonu çerçevesinde, ülkemizin finansal güç merkezi olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye Varlık Fonu, portföyündeki varlıkların değerini en üst seviyeye taşıma, Türkiye'nin stratejik yatırımlarına sermaye desteği sağlama, ulusal şirketlerden bölgesel ve küresel liderler çıkarmaya katkıda bulunma ve uzun vadede ülkenin yetenek havuzu olmak hedefleriyle faaliyetlerine devam etmektedir. Kötü niyetli çevrelerce yapılan bu tür kasıtlı yorumlara vatandaşlarımızca itibar edilmemesini temenni ederiz" açıklaması yapıldı.




ALO SESİMİZ GELİYOR MU?

Türkiye’nin en uzun tüneli olan Ovit Tüneli ile ilgili olarak vatandaşlar şikayetçi oldu. 'Tünele girenin dünya ile bağlantısı kesiliyor' diyen vatandaşlar, 'Ocak ayına kadar çalışan vericiler ne hikmetse devre dışı kaldı. Elektrikler kesildi vericiler kapandı. Tünele girince dış dünya ile bağlantı yok. Ülkemizin en uzun tünelinde böyle bir tablo kraşısında yetkililerin gerekli ilgiyi göstermemesi üzüntü verici. Sizin aracılığınızla sesleniyoruz: Alo ilgili ve yetkililer, sesimiz geliyor mu' dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap