SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 18.03.2019

18 Mart 2019 Pazartesi - 09:38








AKSOY’DA DUR DURAK YOK

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy kenti baştan başa arşınlıyor. Vatandaşlarla kucaklaşan, onlara projelerini anlatan Aksoy’a vatandaşlar büyük teveccüh gösteriyor.

KANUNİ ÖRNEK PROJE

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu Kanuni Bulvarı’nı örnek proje olarak gösterdi. Uraloğlu, “Karşıyaka viyadüğünün yüksekliği 60 metre. Yenicuma Mahallesi ile Boztepe tünelini birleştiren viyadük şehir içi trafik sorununun çözümüne büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

DEĞER BİLMİYORUZ


Trabzon’un Maçka ilçesinde CHP’den Belediye Başkan Adayı Musa Turan, “Elimizde Meryemana ve Kuşdili Manastırı gibi çok önemli turizm değerleri var. Doğa ve kültür cennetiyiz. Her gün binlerce turistin gelip geçtiği Meryemana yolunun 4 kilometresinde 14 yıl önce kapatılan taş ocağı rezil bir görüntü veriyor. Buraların temizlenip ağaçlandırılması hiç akla gelmedi mi” dedi.

ZİYARETLER

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu 3.5 aydır sahada seçim çalışması yapıyor. Halkla bütünleşen, esnafla dertleşen Zorluoğlu, göreve geldiği zaman, belediyede çalışan herkesin tam mesai vereceğini söyledi. Zorluoğlu’nun özellikle belediyede çalışıp muhtar adayı olup seçilenler ile ilgili verdiği net mesaj kamuoyu tarafından karşılık buldu. Zorluoğlu’nun belediyede çalışan muhtarların mesai saatlerinde muhtarlık hizmetleri için görevlerini aksatmasına izin vermeyeceği yönündeki söylem vatandaşlar tarafından, “Zorluoğlu’nun göreve gelmesi halinde, işini aksatanlara izin vermemesi hepimizin beklentisidir. Belediyede çalışan muhtarların bir tercihte bulunmaları gerekir. Ya muhtar olup, mührünü demokrasi adına kullanmalı ya da bırakıp belediyede hizmete devam etmeli” şeklinde yorumlandı.

DİLEKOĞLU’NUN SÖYLEMİ

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu siyaset sahnesinde emin adımlarla başarılı bir şekilde yürüyen bir isim olarak her zaman ilgi görüyor. Dilekoğlu, “Son 16 yılda 9 seçim kaybeden CHP her seçim olduğu gibi bu seçimde de her nedense iddialı olduğunu söylüyor. Biz de kendilerine ‘Yenilen pehlivan güreşe doymaz. 31 Mart 2019’da sandığa buyurun’ diyoruz. Sandıklar açılacak, AK Parti adayları seçimleri kazanacak, kentimiz ilçeleri ile birlikte en üst seviyede hizmet alacak” diyoruz.


OTOPARK SIKINTISI

Trabzon’da otopark sıkıntısı almış başını gidiyor. Bu konuda her ne kadar adımlar atılsa da otopark sorunu tam anlamıyla çözülmüş değil. Mülkiyeti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan Kızılay Kan Merkezi önündeki otopark Kızılay’a ait değil. Burada park yapılan araçlardan alınan ücretin akıbetinin ne olduğu yönünde vatandaşların kafasında soru işaretleri oluşuyor. Vatandaşlar bu parktan alınan gelirin Kızılay’a verilmesinin uygun olacağını dile getirirken kentin park sorununun bir an önce çözülmesini istiyor.

AK PARTİ’DE YANGIN VAR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, 31 Mart’ta yapılacak seçimde iddialı olduklarını dile getirerek iktidar partisini şu sözlerle eleştirdi: “Yerel seçimleri beka sorunu yapan bunlar, seçimleri kaybedeceğiz diye yanıp tutuşan bunlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu süreçte iki kez Trabzon’a geldi. Her gün bir bakan gönderiyor. Tüm şehri ve ilçeleri tek tek geziyorlar, bunlar gerçekten büyükşehir başta olmak üzere birçok ilçede de şimdiden seçimi kaybedeceklerine inandılar.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap