SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 17.03.2019

17 Mart 2019 Pazar - 10:30








BAKAN SOYLU RÜZGARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Rize ve Trabzon’un ilçelerinde yaptığı mitinglerin yankıları hala sürüyor. Soylu’nun hem genele, hem de yerele yönelik söylemleri halk üzerinde büyük etki yarattı. Vatandaşlar Bakan Soylu’nun Türkiye’nin en başarılı bakanı olduğunu belirterek, “Özellikle terör ve asayiş konularında ülkemiz önemli adımlar attı. Bakan Soylu bölgemizin yetiştirdiği en önemli siyaset adamlarından biridir” dedi.

ERDEM RİZE’DE

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İkizdere ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, halktan adayları Hakan Karagöz için oy istedi. Karagöz, “Muhalefet belediyesi parasız iş yapamaz diyorlar, yalan konuşuyorlar. MHP’nin sahip olduğu belediyeler hep iyi yönetilmiştir. İkizdere ilçemizde seçimi kazanacağımıza inanıyorum” diyerek adaylarına kefil olduklarını söyledi.

ÇİMEN’İN SÜRPRİZİ


Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen halkla buluşmaya, sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye ve mahalle mahalle gezerek vatandaşların derdini dinlemeye devam ediyor. Çimen bu çalışmalar çerçevesinde taksi şoförlüğü yaparak da yolcu taşıdı. Taksiye binen yolcular Başkan Çimen’i karşılarında gördüklerinde yaşadıkları kısa şaşkınlığın ardından yaptıkları sohbetlerden memnun olarak araçtan indiler. Çimen, “Taksimize binen vatandaşlarımızı gidecekleri yerlere bırakırken hasbihal edip, onların nabzını tuttuk. Çok güzel sohbetlerimiz oldu. Vatandaşlarımız da takside beni görünce şaşırdı. Onların ilgisi ve düşünceleri bizi memnun etti” dedi.

AĞAÇ’TAN SOSYAL BELEDİYECİLİK SÖZÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Naim Ağaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Ağaç, Gümüşhane’de sosyal belediyeciliğe şiddetle ihtiyaç olduğunu belirterek, “Ortak akılla ve katılımcı bir anlayışla kentin idare edilmesi gerekir” dedi. Ağaç belediye başkanlığı seçimlerini kazanması halinde, Gümüşhane Kent Konseyi’ne de bina sözü verdi. Ağaç, sahip olduğu vizyon ve misyon açısından Gümüşhane Kent Konseyi’nin dar mekanlardan çıkarak daha geniş ve modern mekanlarda hizmet etmesi gereğini söyledi.

GAZETECİ MUHTAR ADAYI

Trabzon’un Araklı ilçesinde gazeteci İbrahim Kanlı merkez muhtar adayı olarak seçilebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kanlı, “Merkez muhtar adayı olarak tüm esnaf, ev hanımı öğrenci ve spor camiası ile Araklı sevdasını yüreğinde taşıyan herkesten bir oy istiyorum” dedi


GÜMÜŞHANELİ ŞEFLER

Gümüşhane’de seçim çalışmaları arasında kaynayan bir güzel gelişme yaşandı. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen 9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasına Gümüşhane’den katılan öğrenciler 1 altın, 2 gümüş madalya kazandı. Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan yarışmaya 3 kişilik ekiple katılan Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Abdulhamit Çelik, ulusal yemek yarışmasında altın madalya, Yunus Emre Demirel ve Emrullah Kaya gümüş madalya kazandı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

TAHMAZ’A GÜVEN TAM

İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği’nin 3. Olağan Kongresi Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Mehmet Halil Hayta, divan katipliklerini Sonay Tahmaz Kaleci ve Mahmut Poşul’un yaptığı kongrede seçime tek listeyle gidildi, mevcut Başkan Tülay Tahmaz’ın divana ve genel kurula sunduğu liste oybirliği ile seçilerek güvenoyu aldı. Tahmaz kendisine güven duyan herkese teşekkür ederek, “Kuruluşunu beraber gerçekleştirdiğimiz arkadaşlarımızla yola devam ediyoruz. Hizmetlerimizi ilk günkü aşkla sürdüreceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap