SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 16.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 16.03.2019

16 Mart 2019 Cumartesi - 10:55








TÜREDİ BAŞLADI

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Süleyman Türedi, resmen göreve başladı. Kapatılan Köy Hizmetleri eski bölge müdür yardımcısı Sabahattin Türedi’nin oğlu olan Prof. Dr. Türedi, ülkenin en genç ve alanında en başarılı hocaları arasında yer alıyor. Türedi’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.,

ŞILBIR’DAN UYARI

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şılbır, esnaf ziyaretleri, halkla buluşmaların yanı sıra kent ve ülke gündemini de yakından takip ediyor. Aynı zamanda Trabzon Sebze-Meyve Hali Derneği Yönetim Kurulu Başkanı da olan Şılbır, “Adana’da, Antalya’da veya Mersin’de 5 lira olan ürünler tanzim satışlar için 15 liraya alınıyor, 3 liraya satılıyor. Aradaki farkı yine milletimiz ödeyecek” dedi

BAYRAM’DA DUR DURAK YOK


Saadet Partisi Trabzon Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram, seçim çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor. Bayram, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka ile birlikte yaptığı çalışmalarda projelerini anlatıp vatandaştan oy istedi. Bayram tüm Akçaabat’ın oyuna talip olduğunu belirtti.

HEDEF 61 BİN OY

AK Parti Trabzon’un Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, yerel seçimde 61 bin oy hedefi koydu. 24 Haziran seçiminde 54 bin 979 oy olan AK Parti, yüzde 71.7 oranına ulaşmıştı. Başkan Altıntepe bu hedefi yükselterek oy hedeflerini Trabzon’un plakası olan 61 bin olarak koydu.

BAŞARILI HEKİMLERE ÖDÜL

Rize’de yılın hekimleri ödüllerini aldı. Hekimlere ödüllerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verdi. Rize Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Filiz Erdemli, Ardeşen 3 Nolu Sağlık Ocağı doktorlarından Selda Kakşi yılın hekimi seçildi. Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ödül kazanan doktorları kutlayarak başarılar diledi.


YAVAŞİ’NİN İSTEĞİ

Bir süre önce başhekim Dr. Hasan Türedi’nin istifası ile boşalan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevine kimin geleceği merakla bekleniyor. Sağlık teşkilatının koltuğa kimin otaracağı yönündeki beklentisi sürerken, Rize Devlet Hastanesi Başhakemi Dr. Özcan Yavaşi’nin göreve talip olduğu, Ankara’ya giderek bu isteğini ilettiği iddia edildi.

KASAP’A UĞURLAMA

Rize Belediye Başkanlığı görevini 5 yıl sürdüren Prof. Dr. Reşat Kasap veda turlarına başladı. Kasap ziyaretlerinin yanı sıra kendisi adına verilen veda toplantılarına da katılıyor. Kasap Rizelilere hiçbir zaman veda etmeyeceğini belirterek, “Sadece başkanlık görevimiz sona eriyor. Görevimiz süresince ilimize bir şeyler kazandırma gayretinde olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi

ŞAHİN’DE İDDİALI


SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bakanı İdris Naim Şahin, “Bu seçim şu veya bu seçimi değildir. Bu seçim Ordu’ya başkan seçimidir. Halkımız ne yapacağını, neyi seçeceğini çok iyi biliyor. Türk halkı artık aklını emanete ve kiraya verme dönemini bu seçimde bitirmiştir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap