SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.12.2018

Olaylar ve Yaşananlar | 13.12.2018

13 Aralık 2018 Perşembe - 10:15








VALİ USTAOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu teyzesini kaybetti. Aldığı acı haberle üzüntüye boğulan Ustaoğlu teyzesini toprağa vermek ve ona karşı son görevini yapmak için İstanbul üzerinden Düzce’ye gitti.  Son derece üzgün olduğu gözlenen Ustaoğlu ve ailesine başsağlığı teyzesine Allah’tan rahmet diliyoruz.

REVİ; HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi her şeyin başı sağlıktır sözlerinin insanlar için önem arz ettiğini belirterek, “Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Hakan Usta’ya getirdik. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Ondan boşalan koltuğa ise bir bayan doktor getirmeyi planlıyoruz. Tüm hastanelerimizi baştan sona yenileyerek halkımızın sağlığına daha kaliteli hizmet sunmasını sağlayacağız” dedi

KIŞLA ARTVİN’İ UNUTMUYOR


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Artvin eski Milletvekili Dr. İsrafil Kışla Artvin ziyareti kapsamında Arhavi’ye ziyarette bulundu. Kışla’nın ilk ziyareti Arhavi Belediyesine olurken, kendilerini Arhavi belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti Arhavi ilçe Başkanı Ufuk Yıldız ve ilçe teşkilatı, meclis üyeleri ve belediye birim amirleri ile buluştu. Kışla, her zaman olduğu gibi Arhavi’ye her türlü desteği vereceğini dile getirdi. Kendisi yakın zamanda Artvin’de gerçekleştirilecek resmi bir açılış için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  davet edilmesi çalışmasını başlatacağını da belirtti.

ATASOY GİTTİ DE NE OLDU

Trabzon CHP’de yaşanan sıkıntıların üstesinden gelinmesi yerine yeni yaraların açılması partilileri üzmekte. Yomra ilçe başkanının genel merkez tarafından Oğuz Kaan salıcı ve M. Akif Hamzaçebi’nin imzası ile görevden alınmasının yankıları bitmiyor. Yomra’da yaşanan bu kaos nasıl sonuçlanacak partililer merakla bekliyor.

Bu arada Ortahisar ilçe başkanı Ömer Hacısalihoğlu başkan adaylarının hafta sonuna kadar seçileceğini yineleyerek, adaylarının belirlenmesinin ardından sahaya çıkıp çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

GÜMÜŞHANE’YE PLASTİK CERRAH


Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne Plastik Cerrahı Uzmanı olarak atanan Op. Dr. Sultan Yalçın görevine başladı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Plastik, Rekostrüktif ve Estetik Cerrahi İhtisasını Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde yapan Yalçın’a başarılar diliyoruz.

TOKİ’DE GELENEK DEĞİŞMEDİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına vekaleten Oflu hemşehrimiz Ömer Bulut atandı. TOKİ’de son üç başkan Oflu yada Çaykaralı olması kurumda geleneğin değişmediğini gösterdi. Fatih belediye başkanlığına aday olan eski başkan yardımcısı Ergun Turan ile bu gelenek, Turan’ın atanması ile devam etti.

MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, yatırım çalışmalarının hayata geçirilmesinde önemli katkıları bulunan İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve Meclis Üyeleri Süleyman Ağın, Yaşar Bilgeoğlu, Kemal Yücel, Ahmet Arslan, Mahmut Birgül, Ömer Şen ve Hicabi Kurtulmuş’a plaket verdi. Vali Pehlivan, İl Özel İdaresi kapsamında yerine getirilen hizmetlere yönelik katkılarınızdan dolayı üyelere teşekkür etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap