SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 13.03.2019

13 Mart 2019 Çarşamba - 09:19








BU NE İLGİ BÖYLE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon mitingi toplanan kalabalıkla dikkatleri üzerine çekti. Muhalefetin mitingleri arasında en kalabalık ve en coşkulu mitingi bu oldu diyebiliriz. Miting alanı hınca hınç dolarken bariyerlerin dışında da yığılma olmuştu. Adeta Meydan sessizliğe bürünüp pür dikkat Akşener’i dinledi. Kamu kurum kuruluşlarının olduğu alanlarda, yemek yerlerinin balkonları da Akşener’i dinlemek isteyenlerle dolmuştu. Mitingde MHP, CHP ve İYİ Parti seçmeni omuz omuza gelmiş özlenen hoşgörülü siyasi atmosfer de yaratılmıştı.

İKİ BAŞKAN VE İMAMOĞLU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan sözlerine sessiz kalarak tepki vermeyen Trabzonlular bir nevi İmamoğlu’na sahip çıkmıştı. Erdoğan’ın sözlerine karşılık Trabzon mitinginde İmamoğlu’na sahip çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Trabzonlulardan tam destek geldi. Demek ki vatan hainliği söz konusu olmadığı müddetçe Trabzonlular hemşerilerine ne olursa olsun sahip çıkıyor ve laf söylettirmiyor. Siyasilerin yakalayamadığı hoşgörü dilini seçmen yakalıyor ve anında fren görevini üstleniyor.

DAMGA VURANLAR


Meral Akşener’in mitingine iki kişi damga vurdu. Duygular derya oldu. Biri Asiye Gelleci biri de Neslihan Eyüboğlu. Asiye Gelleci ninenin iktidarı eleştirip Akşener’e destek olduğunu belirttiği videosu sosyal medyada çok ilgi görmüştü. Aynı içerikteki konuşmasıyla mitingde kürsüye çıkan Gelleci söylemleriyle miting alanındakilerin sesi oldu. Her bir söylemi Genel Başkan Akşener kadar ilgi gördü. Bir diğer nine Neslihan Eyüboğlu ise okuduğu Atatürk şiiriyle toplanan kalabalığı duygulandırdı. Gelleci ve Eyüboğlu’nun Karadeniz kadının cevval ve mücadeleci yapısını ortaya koyan tavırları Akşener’den tam not aldı. Ayrıca Gelleci, Akşener’e sahip olduğu ‘iki ineğim senin olsun’ diyerek destek olacağını aktardı.

YILDIZLI YOLU

Trabzon’da önemli bir semt olan Yıldızlı’daki TOKİ konutlarından vatandaşların şikayetleri bitmiyor. Yöre sakinleri özellikle yağmurlu ve sisli havalarda özel araçları ile evlerine gidip gelmekten korktuklarını söylüyor. Vatandaşlar yetkililere, “Yolu yapmadınız, yada yapamayacaksınız, hiç olmazsa yol kenarlarına bariyerler koyunda kazalar önlensin” şeklinde çağrıda bulunarak sitem ettiler

HUZUREVİ TAŞINIYOR

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Huzurevi’nin taşınacağı yönünde kamuoyu bilgilendirilmişti. Trabzon Valiliği Yatırım İzleme birimi tarafından ihale edilen ve düşük gelirli vatandaşlar için yapıldığı söylenilen huzurevinin taşınacağı TOKİ konutlarında hummalı bir çalışma var.


SEYREDİYORLAR

Trabzon’un Ortahisar CHP ilçe başkanı Ömer Hacısalihoğul, iktidarın genelde 17, yerelde 10 yıldır görev başında olduğuna dikkat çekerek, “Trabzon-Akçaabat ve liman-havalimanı arasında özellikle sabah, akşam saatlerinde trafik felç oluyor hayat duruyor .Büyükşehir ve Ortahisar belediyesi ve diğer kamu kurumlar seyrediyor” dedi

CANLI: BENİ BİLEN BİLİR

İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Canlı’nın yaptığı çalışmalarda vatandaşlardan büyük ilgi gördüğü söyleniyor. Canlı, yaptıkları siçem çalışmalarında vatandaşların kendisine yoğun ilgi ve sevgi gösterdiğini belirterek, !İlk göreve geldiğimiz 1999 yılında yaşadığımız coşkuyu ve birliği bütünlüğü yaşıyoruz. 15 yıl sonra bu sevgi ve ilginin arttığını görüyorum. Görev süremizce ilimizin nereden nereye geldiği vatandaşlarımız unutmamış, göreve geldiğimiz halde daha büyük hizmetlerle ilimizi Türkiye’nin sayılı şehirleri arasında üst sıralara çıkaracağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap