SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > KAYA FARKINI GÖSTERİYOR

KAYA FARKINI GÖSTERİYOR

24 Mayıs 2018 Perşembe - 10:03








SAHAYA İNDİLER HIZLI BAŞLADILAR

24 Haziran Genel Seçimleri öncesi siyasi partiler saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. AK Parti çalışmalarına tam kadro önce doğu ilçelerinden başlayarak bir günde tam 7 ilçeyi ziyaret etti. Hayrat’tan başlayan AK Parti önce ilçe yönetimleri ile bir araya geldi. Daha sonra ise seçmenle buluşma planlanıyor. Dün de batı ilçelerini ziyaret eden partililere 1. Sıra Milletvekili Adayı Muhammet Balta’nın ağabeylik yaptığı öğrenildi. Seçim çalışmaların,a aday adayı olup listeye giremeyen bazı isimlerin de eşlik ettiği görülürken birçok aday adayının ise ortalıkta görünmemesi kafaları karıştırdı.

REVİ REKOR PEŞİNDE

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de seçim çalışmalarına hızlı başladı. Revi özellikle ilçelere giderken İl Özel İdaresi başkanlığı döneminden tanıdığı kişileri arayarak ziyarette bulunuyor. Trabzon’da oy sayısını rekor seviyeye çıkartmak için uğraş veren Revi’ye ilginin de bir hayli fazla olduğu gözlerden kaçmıyor.

KÖSEOĞLU’NA TAKİPÇİ ŞOKU


AK Parti’nin fenomen vekillerinden birisi olan ve sosyal medyayı iyi kullanan Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na takipçi şoku. Milletvekilliği sırasında birçok paylaşımına binlerce beğeni gelen Köseoğlu’nun listede yer almaması takipçilerinin sayısını da düşürdü. Yüzlerce kişi bir gecede Köseoğlu’nu takip etmeyi bırakarak yeni adayları takip etmeye başladığı gözlemlendi.

KAYA FARKINI GÖSTERİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili adayları da sahalarda kendini göstermeye devam ediyor. 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, her zaman olduğu gibi yine farkını göstermeye başladı. Kapı kapı dolaşarak zamanında partisi için çalışan Kaya’nın önümüzdeki günlerde parti yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelerek geniş kapsamlı bir toplantı yağacağı öğrenildi. Parti içerisinde de Kaya’nın büyük mücadelesi sonucunda hak ettiği yere geldiği söylentileri dilden dile dolaşıyor. Ancak bu duruma karşı olmayanlar da yok. Çünkü bazı partililer Kaya’yı çekemez duruma gelmiş. Umarız bu fazla sürmez. Çünkü Ahmet Kaya gençlik yıllarından beri bu davaya gönül vermiş bir insan ve hak ettiği gibi Trabzon’u Meclis’te temsil edeceğini düşünüyoruz.

YENİ İSİM KURTOĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği ve milletvekili adaylığından istifa eden Ferda Kudunoğlu’nun milletvekilliği sıralamasında yerine gelen isim belli oldu. Bu isim Sunay Kurtoğlu oldu. Parti kaynaklarına yakın isimler Kudunoğlu’nun bir gün sonra hem partiye hem de adaylığının devamı için il başkanına haber gönderip geri dönme isteğinde bulunduğunu belirttiler. Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ise Kudunoğlu'nun, partiye ve adaylığa geri dönme isteğini kabul etmedi. İl Başkanı Uzun, “Böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Ferda Kudunoğlu'nun yerine gelecek ismi belirledik. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden istediği zaman ayrılıp istediği zaman geri gelme büyüklüğünde değildir” dedi.


MHP ADAYLARINI TANITACAK

24 Haziran Genel Seçimleri öncesinde milletvekili adaylarını ilk açıklayan parti MHP’de adaylar Trabzon’da ve Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına hazırlık yapıyor. Şehrin tam merkezine seçim koordinasyon merkezi kuran MHP bu yıl Trabzon’dan çok iyi bir oy bekliyor. MHP eski İl Başkanı ve Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Birinci ilk mesajını verdi bile. Birinci, “15 günden beri kapalı devre çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi Hamamizade’de ve Ankara’da tanıtım törenimizi gerçekleştirip ardından sahalara ineceğiz” ifadelerini kullandı. MHP bugün saat 21:30’da Trabzon için aday tanıtım toplantısını düzenledikten sonra, adaylar Cumartesi günü de Ankara’da ki tanıtım toplantısına katılacak.

ARAKLI’DA TEPKİ BÜYÜYOR

AK Parti Milletvekili Adayı listelerinin açıklanmasının ardından sonra listede seçilebilecek bir yerde bu dönem adayımız olur beklentisi içinde olan Araklılı vatandaşların bu beklentileri de bitmiş oldu . Araklılı bir çok vatandaşın sosyal medyada başlattığı  tepkiler devam ediyor. Vatandaşlar, “Trabzon’un doğusunu silmişler, sadece batının adayları var. Çok yanlış bir uygulama. Tebrikler Araklım yola devam. Rüya görmeye devam. Pek hayırlı olmadı bu liste. Yine Araklı’yı unuttunuz. Batıdan birinci, doğudan ikinci sıra diye devam edilmeliydi. Burada Araklılı bu kararı iyi düşünüp oyunu verecek. Bakalım ne olur? Düşün Araklı düşün. Hakkını ara. Bize 4 dönemdir milletvekili verilmiyor. Biz sandıkları paylaştıkça da verilmeyecek” gibi birçok yorum ve değerlendirmelerde bulundular.

ŞAHİNLERİ KAYBETTİK


Trabzon’un gelmiş geçmiş en efsane müdürlerinden biri Trabzon eski Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Şahinler hayatını kaybetti. Trabzon’da halkla iç içe olarak görev yapan ve bir çok kesim tarafından sevilen Şahinler’in ölümü sevenlerini yasa boğdu.
Çok

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap