SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > HER ZAMAN HAZIRIZ

HER ZAMAN HAZIRIZ

21 Nisan 2018 Cumartesi - 08:05








HER ZAMAN HAZIRIZ

Dün yolumuz CHP İl Başkanlığına düştü. İçeriye girdiğimizde toplantı olduğunu sandık ama öyle olmadığını öğrendik. İl Başkanı Güzide Uzun bir yandan partiye gelen tüm vatandaşlarla yakından ilgileniyor, bir yandan da gündemi takip ediyor. Biz de bir çay içecek kadar oturalım dedik. Başkana o yoğunluk arasında “Seçim sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorduk. Başkan net bir tavırla “Hazırız” dedi. Hatta konuyu biraz daha açtı ve “Bu akşam tüm arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Partimizin gece geç saatlere kadar açık kalmasına karar verdik. Çünkü iki aylık bir süreçte herkesin kapısına gideceğiz ve herkesi burada ağırlayacağız. Bizler bunu sadece seçim sürecinde değil önceden de yaptığımız için fazla zorlanmayacağız. Biz insanların kapısını sadece seçimden seçime çalmıyoruz. Parti teşkilatlarımız bu çalışmayı 1 Kasım seçimlerinden beri yapıyor. Artık Türkiye’nin kaderi değişecek ve bunu CHP gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANLARI TOPLANIYOR

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı merakla bekleniyor. Bu konu hakkında Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’a “Bir isim var mı?” diye sorduk. Başkan Uzun, bir isim vermedi ancak, “Bu ayın 28’inde Kayseri’de il başkanları toplantımız var. Sayın genel başkanımız burada, büyük ihtimal cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacak” dedi. ABANOZ’UN MUTLU GÜNÜ Trabzon Belediyesi eski başkan yardımcılarından ve halen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kamu İç Denetçisi olarak görev yapan Osman Abanoz, Sosyal Güvenlik Kurumu eczacılarından oğlu Murat Emre Abanoz’u evlendiriyor. Abanoz’un nikahı bu akşam saat 19:00’da Zorlu Grand Otel’de. Murat Emre Abanoz, Öğretmen Fevzi Çakmak’ın öğretmen kızı Hüdanur ile hayatını birleştirecek.

AKKAYA SESLERİ…


Erken seçim kararının ardından aday adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Tabii ki seçim gündemi olunca adaylık sürecinde en fazla dikkat çeken parti AK Parti oluyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ismi de milletvekilliği aday adaylığı için ön plana çıktı. Akkaya’nın önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklayacağı kulağımıza gelen duyumlar arasında.

DEMELi’NiN ACI GÜNÜ

MHP Trabzon eski il başkanı Muammer Demeli’nin annesi Leyla Demeli (97) hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü Fatih Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren merhume Demeli bugün Merkez Aktoprak (Tirzik) Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Karadeniz gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Demeli ailesine başsağlığı dileriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap