SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > EN UZAK YER BASINA

EN UZAK YER BASINA

26 Mart 2018 Pazartesi - 09:00








KENT ORMANINA TEŞEKKÜR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Avni Aker Stadyumu’nun yerine yapılacak olan kent ormanı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Başkan Genç bu durumun Trabzonluların ortak arzusu olduğunu kaydederek, “Avni Aker Stadyumu’nun kent ormanı olarak düzenlenmesi bizim 2014 yerel seçim vaatlerimizde olan bir husustu. Bu vaadimizin yerine getirileceğinin bizzat Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanması nedeniyle kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Şehrimize yeni bir kent ormanının kazandırılacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve bugüne kadar burada emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KİMLER KATILDI

Trabzon AK Parti İl Kongresi Hayri Gür kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Kongreye AK Partinin yönetim kadrosundan önemli isimler katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon milletvekilleri, Rize milletvekilleri, Gümüşhane milletvekilleri ve Giresin milletvekilleri ile çok sayıda misafir milletvekilleri katıldı.

YENİ İSİMLER


AK Parti İl Kongresinde yeni isimler listeye dahil oldu. 20’den fazla ismi liste dışı bırakan Haydar Revi, listesine yeni isimler takviye ederek partililerin karşısına çıktı. Abdülhamit Öztaş, Fazlı Çapoğlu, Gökhan Karslı, Hamit Bektaş, Hüseyin Öztürk, Hüsrev Türk, Kadem Çakıroğlu, Köksal Aygün, Hanefi Topaloğlu, Mehmet Kara, Mürüvet Turan, Nurettin Aydın, Orhan Cengiz Uraloğlu, Şenay Kınalı Üçüncü, Temel Şükrü Yılmaz, Yunus Tekin Baki, Haydar Revi’nin il yönetimine yeni giren isimler oldu.

KONGRE YOLLARI ÇAMUR

AK Parti İl Kongresi, Hayri Gür kapalı spor salonunda gerçekleşti. Her zaman yaşanan izdiham ve kargaşa sorunu yine yaşandı. Bir de üstüne spor salonuna vatandaş girişi için ayrılan yolun çamuru eklendi. Vatandaşın kongreye takip edebilmesi için yürümesi gereken yol adeta azap oldu. Yol, baştan aşağıya çamurdu. Vatandaş miting alanına geldiğinde sanki savaştan çıkmışçasına bitap bir halde üstü başı çamur içinde Cumhurbaşkanını dinledi. Yol en azından çakıl dökülerek çamuru yok edilebilirdi.

EN UZAK YER BASINA

Kongrede basın için ayrılan yer salonun un uç noktasıydı. Haliyle emekçi basın mensupları ne sağlıklı ses kaydı alabildi, ne fotoğraf çekebildi ne de görüntü alabildi. Güvenlik gerekçesiyle platformun dibinde olmayı kimse beklemiyor. Ama bu kadar da uzakta basına yer ayrılması aklın ve mantığın alacağı bir durum değil. Öğrendiğimiz kadarıyla bütün salonlarda basın, en ücra köşede konumlandırılıyormuş. Yetkili kişiler umarız yaşanan bu aksaklığa en kısa sürede daha sağlıklı çözüm bulur ve basın mensuplarının rahatça çalışabileceği alan tahsis ederler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap