SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Bizi sizler var ettiniz

Bizi sizler var ettiniz

24 Nisan 2018 Salı - 00:18








BİZİ SİZLER VAR ETTİNİZ

Dün gazetemizin 40. kuruluş yıl dönümüydü. Bu gururu bizlere yaşatan siz değerli okuyucularımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Dün sabahın ilk saatlerinden itibaren TEK-ART Medya’ya bağlı Karadeniz gazetesi adeta çiçek bahçesine döndü. Birçok okuyucumuzun 40. yıl kutlamaları bizleri son derece memnun etti. Bizler yıllarca tarafsızlığı savunan bir anlayışla siz değerli okuyucularımızın karşısına çıkmaktan gurur duyuyoruz. Nice 40 yıllar geçirmemiz dileğiyle okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

BASININ KARŞISINA ÇIKACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çarşamba günü 4 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini değerlendirecek. Her yıl yaptığı basın toplantılarıyla dikkat çeken ve gündem belirleyen Başkan Gümrükçüoğlu, bu yıl çok farklı bir etkinlikle basın toplantısı gerçekleştirecekmiş. Çarşamba günü gazetecilerle tarihi belediye binasında buluşacak olan Gümrükçüoğlu önce Meydan Parkı'nın 2. etabını gazetecilerle birlikte gezecek. Meydan Parkı'nın 3. etap projesini de aldığımız bilgilere göre ilk kez burada açıklayacakmış. Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra basın mensuplarıyla üstü açık bir otobüse binerek belediyenin yaptığı faaliyetleri şehir turuyla onlara anlatacakmış. Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Olimpiyat Parkı'na gelerek burada basın toplantısının ikinci bölümünü gerçekleştirecekmiş. Trabzon’da daha önce uygulanmamış olan böyle bir sistemi ilk kez Gümrükçüoğlu ve ekibi yapmış olacak. Biz de bu basın toplantısını merakla bekliyoruz.

GARANTİCİ ADAYLAR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da erken seçim kararını açıklamasının ardından garantici vekil adayları ortaya çıkmaya başladı. Kamu görevinde bulunan kişiler için bugün istifada son gün. Dün aldığımız bir bilgiye göre Ankara’da ve Türkiye’nin çeşitli noktalarında önemli görevler üstlenen bürokratlar AK Parti Genel Merkezi’nin telefonlarını bir hayli meşgul etmiş. Trabzon’un adayları kim biz de istifa sunup "Aday adayı olsak şansımız ne kadar?" diye sorup durmuşlar. Hayırlısı olsun diyoruz ancak Ankara kulislerinde Trabzon için bomba iddialar da var. Çünkü öyle isimler istifa vermeyi düşünüyorlar ki duyunca çok şaşırdık. Bu isimleri istifalarını vermeden açıklamak çok doğru olmayacağı için duyurmuyoruz.

AK KADINLAR VEKİL İSTİYOR

Derin kulisler sadece Ankara’da değil Trabzon’da da dönüyor. AK Parti Trabzon Kadın Kolları üyeleri hem genel merkezi hem de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu mesaj yağmuruna tuttular. AK kadınlar, “Trabzon için mutlaka bir kadın milletvekili görmek istiyoruz. Bu kontenjanı ikiye de çıkarmalısınız. Seçim dönemlerinde en çok çalışanların başında gençler ve kadınlar geliyor. Bunların asla göz ardı edilmesini istemiyoruz. Çünkü kadın kolları Trabzon’un neresinde muhtaç bir aile varsa oraya koşar. Hangi köyde kim oturur çok iyi bilir. Bunlar bu zamana kadar göz önünde bulundurulmadı, bari bundan sonra bulundurulsun” ifadelerini kullandılar.

MHP SESSİZ VE DERİNDEN

AK Parti ile Cumhur ittifakı yapan MHP Trabzon’da çok derinden çalışıyor. Hatta öyle bir çalışıyor ki bazı mahalle ve ilçe teşkilatları sokağa indi bile. İl Başkanı Nihat Birinci, tüm parti yöneticilerini toplayarak "Bu dönem MHP’nin yükseleceği dönemdir. Karadeniz Bölgesi'nde en fazla oyu almak için gece gündüz çalışacağız. Gencinden yaşlısına kadar herkes elini taşın altına koyacak. Sosyal medya üzerinden oy istemek ya da bir başlarıyla polemiğe girmek bize oy kazandırmaz. Biz sahalarda oyları toplayacağız" mesajı verdi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap