SON DAKİKA



Haber > Medya > Korkma Ben Yanındayım dizisinden kötü haber geldi!

Korkma Ben Yanındayım dizisinden kötü haber geldi!

08 Nisan 2024 Pazartesi - 13:17




NOW ekranlarının iddialı ve sevilen dizisi Korkma Ben Yanındayım 5. Bölüm yine adından söz ettirecek gibi duruyor. İşte şaşkına çeviren değişiklik haberinin perde arkası…





Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu’nun başrol olarak yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde hayrete düşüren gelişmeler yaşanmaya başladı.

Korkma Ben Yanındayım dizisinin 5. yeni bölümünde önemli olaylar yaşanmaya devam ederken alınan kararlar ise herkesi şoka uğratmış durumda.

Ekranlara iddialı bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Korkma Ben Yanındayım dizisinin reytingleri istenildiği gibi gelmedi.

Bu durum karşısında Korkma Ben Yanındayım yapımcılarından yeni hamlelerin geleceği de gelen bilgiler arasında.

Peki ama Korkma Ben Yanındayım dizisinin son bölümünde neler oldu? İşte detaylar…


Aradan tam 7 sene geçer. O 7 senede neler olmuştur neler… İnci, her şeye rağmen doktor olmayı başarmış ve Masal’ına kavuşmuştur.

Tüm bunları yalnız başarmak zorunda da kalmamıştır. Masal’ına çok iyi bir baba olan birinin yardımını almıştır.

Her ne kadar bu yardımcı melek İnci’nin hayalindeki kişi olmasa da mutlu bir hayat sürdürmektedirler.  

Fakat İnci’yi yeni bir sürpriz beklemektedir. İnsan geçmişinden kaçamazmış. Kader, İnci’yi yeniden geçmişi ile yüzleştirmek zorunda bırakır ve maalesef herkes geçmişin yükünün altından kalkabilecek güce sahip değildir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap