SON DAKİKA



Haber > Medya > Kızıl Goncalar 13. bölüm tek parça izle! Kızıl Goncalar 13. Bölüm izle!

Kızıl Goncalar 13. bölüm tek parça izle! Kızıl Goncalar 13. Bölüm izle!

02 Nisan 2024 Salı - 12:21




Kızıl Goncalar 13. bölümü yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği NOW Tv ekranlarında yayınlanan dizi Kızıl Goncalar'ın 13. bölümünde Naim'in Meryem'i dövdüğünü duyan Levent, onu kurtarmak için dergaha gidiyor. Beste ise Levent'e "Sen Ona Aşıksın!" diyerek kocasının hislerini dile getiriyor. Peki şimdi ne olacak? Kızıl Goncalar 13. bölüm full izleme bağlantısı tek parça halinde haberimizde yer alıyor.





Kızıl Goncalar, 13. Bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar'ın 13. bölümünde annesinin vücudundaki morlukları gören Zeynep, babasının Nadire ile olan ilişkisini ortaya çıkarıyor. İşte Kızıl Goncalar 13. Bölüm izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar...

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜM İZLE!

Kızıl Goncalar dizisinde; Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Levent'in haber alabilmek için Meryem'e verdiği telefon başına dert açmıştı. Beste'nin "Levent Sen Ona Aşıksın!" sözü ise Kızıl Goncalar 13. bölüme dair heyecanı artırdı.

Naim, Meryem ve Levent'in arasında bir şey olduğunu düşünerek karısını döver.

Levent babasını ötenazi kararından vazgeçirmek için uğraşırken, bir yandan Meryem'in kocasından gördüğü şiddete engel olmaya çalışır. Levent, dergaha giderek Naim'e "Benden Sana Rahat Yok!" der.

Now TV'de ekrana gelen Kızıl Goncalar'ın 13. bölümünde Meryem'i Levent'le yakalayan Naim, Meryem'i zina ile suçlar. Meryem, suçlamayı reddetse de bu Naim'in zulmüne engel olmayacaktır.

Levent canhıraş biçimde Meryem'i kurtarmaya çalışsa da Sadi Hüdayi ve tarikat ona yardımcı olmaya gönülsüzdür. Dahası tarikattan korkan Meryem de boşanmaya yanaşmamaktadır.
Zeynep'in matematik öğrettiğini duyduktan sonra onla yüzleşmek üzere olan Cüneyd'e Meryem'in haberi gelir. Cüneyd, Levent'in bunca zamandır kendisine yalan söylediğini öğrenmiş olur.
Zeynep ise babasının Nadire ile ilişkisini ortaya çıkarıp Meryem'i babasının elinden kurtarmak için Cüneyd'den yardım istemek zorunda kalır.
 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap