SON DAKİKA



Haber > Medya > Kardeşlerim dizisinde ortalığı karıştıran anlar!

Kardeşlerim dizisinde ortalığı karıştıran anlar!

08 Nisan 2024 Pazartesi - 13:14




Cumartesi akşamları ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Kardeşlerim 124. Bölüm herkesin tepkisi çekti. İşte seyircinin tepkisini çeken o detay…





İlk bölümden bu yana milyonları ekran başına kilitleyen ve her anı ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisinde gerilim artmaya başladı.

ATV ekranlarının sevilerek takip edilen yapımları arasında yer alan Kardeşlerim dizisinde bu defa ise Su Burcu Yazgı Coşkun kavgası ortaya çıktı.

SEYİRCİNİN TEPKİSİ ÇOK AĞIR OLDU

Lizge Cömert, Berk Bakioğlu, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Simge Selçuk gibi isimleri bir araya getiren Kardeşlerim dizisinde seyircinin tepkisi çok ağır oldu.

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE KIYAMET KOPTU


Kardeşlerim yeni bölüm ekran başındaki herkese büyük sürprizler yaşatmaya devam ederken dizinin sevilen isimleri Süsen ve Ömer’in mutlu anları sonrasında kıyamet koptu.

Süsen ve Ömer’in nişanlandığı sahna Kardeşlerim dizisinin yeni bölümüne damga vururken Asiye hayranlarından büyük tepki vardı.

“ASİYE’NİN GİTMESİNİ Mİ BEKLİYORDUNUZ?”

Yeni bölümü izleyen herkes “Bu mutlu anları yaşatmak için Asiye’nin gitmesini mi bekliyordunuz? Asiye’ye bunu nasıl yaptınız? Yorumları yaptı.

Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile seyircinin büyük ilgisini çekerken güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun birkaç bölüm önce Kardeşlerim dizisine veda kararı almıştı.


YAPIMCILARIN YENİ HAMLESİ MERAK KONUSU OLDU

Gelen bu tepkilerim ardından Kardeşlerim dizisinde kıyamet koparken yapımcıların yeni bölümler için nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.  

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümlerinde yeni sürprizler yaşanmaya devam ettikçe sizlerle paylaşmış olacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap