SON DAKİKA



Haber > Medya > Karadeniz tek yürek

Karadeniz tek yürek

25 Nisan 2017 Salı - 09:48




Gazetemizin 39. kuruluş yıl dönümünde yönetim kadrosu ve personeli, Trabzon’un nezih restoranlarından Hacıoğlu’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.





Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan, gazetemiz için aynı zamanda farklı bir gururun yaşandığı bir gündü. Doğu Karadeniz'den parlayan bir güneş gibi 23 Nisan 1979 tarihinde yayın hayatına başlayan, yıllardır Eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz liderliğinde günbegün gelişen Karadeniz, 39. kuruluş yıl dönümünde birlik beraberlik yemeğinde buluştu. Trabzon'daki Hacıoğlu Restaurant'ta bir araya gelen kurum yönetim kadrosu ve personeli aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Miraç Kandili'ni de bu gurur yıl dönümünde idrak etmenin coşkusunu ve manevi hazzını yaşadı. Çalışanların aileleriyle katıldıkları yemek keyifli sohbetlere de sahne oldu. Genel Yayın Koordinatörü Miraç Özağcı ve İdari Koordinatör Selim Şener'in organize ettikleri bu renkli buluşmanın sonunda Karadeniz personeli toplu halde objektiflere gülümsedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap