SON DAKİKA



Haber > Medya > Gaddar dizisinde başrol değişikliği yapıldı; Yapımcılar hemen devreye girmişti

Gaddar dizisinde başrol değişikliği yapıldı; Yapımcılar hemen devreye girmişti

20 Nisan 2024 Cumartesi - 12:07




Gaddar dizisi 13. Bölüm NOW ekranlarına damga vururken ekran başındakileri büyük bir sürpriz bekliyordu. İşte başrol kararının detayları…





Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, İbrahim Çelikkol, Erdal Özyağcular, Hakan Salınmış, Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi isimleri bir araya getiren Gaddar dizisinde son karar verildi.

Gaddar dizisi yeni bölüm uzun bir tatilin ardından seyircinin karşısına çıkarken yeni gelişmeler sevilen diziye daha da hareket getirdi.

Cuma akşamları seyirciyi ekran başına kilitleyen sahneleri bol olduğu Gaddar dizisinde yapımcılardan yeni hamleler gelmeye başladı.

Ay Yapım imzalı Gaddar dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.

Ay Yapım imzalı Gaddar dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.


Gaddar dizisinde Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut olarak seyircinin karşısına çıkan İbrahim Çelikkol’da konuk oyuncu olarak seyircinin karşısına çıkmıştı.

Ancak son gelen bilgilere göre İbrahim Çelikkol’un sezon finaline kadar Gaddar dizisinde kalacağı öne sürüldü.  

Gaddar dizisine yeni bir soluk ve heyecan gelirken yapımcıların bu kararı düşük gelen reytingler nedeniyle aldığı da iddialar arasında.

Bu gelişme başrol değişikliği olarak gösterilirken Gaddar dizisi hayranları ise durumda oldukça memnun görünüyor.  

Gaddar 14. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da NOW ekranlarında seyircinin karşısında olacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap