SON DAKİKA



Haber > Medya > Avrupa Yakası dizisi için en net açıklama geldi

Avrupa Yakası dizisi için en net açıklama geldi

09 Nisan 2024 Salı - 09:23




Türk televizyonlarının efsane dizileri arasına girmeyi başaran Avrupa Yakası dizisi için yapılan açıklama ortalığı daha da karıştıracak. İşte merak edilen sorunun yanıtı…





Bir dönemin efsaneleri arasına girmeyi başaran Avrupa Yakası dizisiyle ilgili ortalığı karıştıran çarpıcı bir gelişme daha yaşandı.

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı Avrupa Yakası dizisi yayınlandığı dönemde herkesin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Efsane diziler arasına adını yazdırmayı başaran Avrupa Yakası dizisinin yeniden yayınlanacağı hatta kanalının dahi belli olduğu iddiası gündeme damga vurmuştu.

Dizinin geri dönüşüne ilişkin haberin bu kez çok detaylı olması sonrası ise herkesin merak ettiği açıklama da geldi.

Avrupa Yakası dizisi ile ilgili çıkan haberde, dizinin yeni sezonunda Aslı ile Volkan'ın aynı evde yaşayan boşanmış birer birey olarak karşımıza çıkacakları, Burhan Altıntop dahil hangi karakterlerin yer alacağı ve hatta çekimlerin başlayacağı tarih bile net bir şekilde dile getirilmişti.

Avrupa Yakası dizisinin senaristi ve başrol oyuncularından Gülse Birsel, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Avrupa Yakası geri dönüyor haberi palavra. Haberi uyduran bir de karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz filan uzun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap