SON DAKİKA



Haber > Medya > Arka Sokaklar dizisini sarsan ayrılık kararı; Ekip bile bu haberi beklemiyordu

Arka Sokaklar dizisini sarsan ayrılık kararı; Ekip bile bu haberi beklemiyordu

30 Mart 2024 Cumartesi - 10:09




Arka Sokaklar 670. Bölüm Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kırmaya devam ederken yeni bölümde ortalık karıştı. İşte herkesi şoka uğratan o ayrıntı…





Cuma akşamları Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam eden Arka Sokaklar dizisinde deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinde kritik gelişmeler yaşanmaya devam ederken ekran başındakilere kötü sürpriz açık açık gösterildi.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Özlem Çınar gibi usta isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar dizisinde bir kriz daha.

Bu sezon oyuncu kadrosunda büyük bir revizyon yapılırken son gelen ayrılık haberi ise seyircinin keyfini kaçıracak gibi duruyor.

Arka Sokaklar dizisi yoluna emin adımlarla devam ederken Hüsnü Komiser ile ilgili alınan karar şok etkisi yarattı.


Rıza Baba’nın ekibi dağılmaya devam ederken Hüsnü Komiser için gelen tayin yazısı hem ekibi hem de ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Art arda alınan kararların ardından Arka Sokaklar dizisinden gelen son ayrılık haberinin ardından herkes neler olacağını merak etmeye başladı.

Arka Sokaklar dizisinden gelen son ayrılık haberi şaşkınlık etkisi yaratırken önümüzdeki haftalarda seyirciyi daha da kötü sürprizler bekliyor gibi duruyor.  

Nefes kesen ve heyecanlı sahnelerin ön planda olduğu Arka Sokaklar 680. Bölüm Cuma akşamı Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap