SON DAKİKA



Haber > Medya > Arka Sokaklar dizisinde 3 isimle yollar ayrıldı!

Arka Sokaklar dizisinde 3 isimle yollar ayrıldı!

16 Mart 2024 Cumartesi - 13:34




Arka Sokaklar 668. Bölüm Kanal D ekranlarında nefes kesen sahnelerle seyirciyle buluştu. Yeni bölüm sonrası herkesi kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte deprem gibi kararın perde arkası…





Yeni bölümde oldukça heyecan dolu sahnelerin ön planda olduğu Arka Sokaklar dizisinde seyirciyi hayrete düşüren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Özlem Çınar gibi usta oyuncuları bir araya getiren Arka Sokaklar dizisi için bir dönem daha sona ermiş oldu.

Arka Sokaklar dizisinde özellik son haftalarda tansiyonu yüksek sahnelerin ön planda olması dizinin hayranlarını bir hayli mutlu etmişti.

Ancak gerilim dolu sahneler ön planda olmaya devam ederken Arka Sokaklar dizisinde art arda ayrılık haberleri gelmeye başladı.

İşte Arka Sokaklar dizisine veda eden isimler ve detaylar…


Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’nın kızı Pınar karakterine hayat veren güzel oyuncu Elvan Dişli ve Doktor Yağız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Balamir Emre kadroya veda etti.

İki ismin ayrılık haberinin ardından Arka Sokaklar dizisinden gelen bir diğer ayrılık haberi ise büyük şaşkınlık yarattı.

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde de Rıza Baba’yı vuran ve rekortmen dizide Kadir karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Hasan Denizyaran’ın da kadroya veda edeceği iddiası şok etkisi yarattı.

Ayrılık haberleri ile çalkalanan Arka Sokaklar dizisinde nelerin olduğu merak konusu olurken seyirciyi şimdiden final korkusu saldı.

Bu gelişmelerin ardından Arka Sokaklar cephesinde yeni bir sürpriz yaşandığında da sizlerle paylaşmış olacağız.  


Arka Sokaklar 669. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap