SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni Garfield filmini Mark Dindal yönetecek

Yeni Garfield filmini Mark Dindal yönetecek

14 Kasım 2018 Çarşamba - 11:03




Alcon Entertainment yeni Garfield animasyon filmi için Mark Dindal ile anlaştı.





Mark Dindal, The Emperor’s New Groove ve Chicken Little animasyon filmlerindeki iz bırakan yönetmenliğiyle tanınıyor. Mark Dindal, Garfield animasyon filmi için Paul Kaplan ve Mark Torgove’un birlikte yazdıkları senaryoyu beyazperdeye taşıyacak. Film için ön hazırlıklara önümüzdeki ay Los Angeles’ta başlanacak.

Alcon Entertainment, Garfield’in haklarını 2016 yılında Garfield çizgi romanlarının yaratıcısı Jim Davis’den satın almıştı. Jim Davis yeni filmin idari yapımcılığını gerçekleştiren isim olacak. 

"The Garfield" çizgi romanı ilk olarak 1978'de okurları ile buluştu. Alaycı, şişman, turuncu bir kedi olan Garfield’ın, evin köpeği Odin ve sahipleri Jon Arbuck‘un maceralarını konu alan The Garfield kısa sürede ses getirmiş ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

The Garfield daha önce 2004 senesinde Peter Hewitt’in yönetmenliği ile "Garfield The Movie" ismiyle beyazperdeye uyarlanmıştı. Film dünya çapında başarı yakaladıktan sonra ise "Garfield A Tail of Two Kitties" adındaki devam filmi 2006'da izleyici ile buluşmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap