SON DAKİKA



Haber > Magazin > Varsa yoksa müzik

Varsa yoksa müzik

26 Haziran 2015 Cuma - 11:57




Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi mini konser ve imza gününde hayranları ile buluştu. Başarılı şarkıcı meslek kariyerinde önceliğinin müzik olduğunu dile g





Kutsi, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde mini konser ve imza günü etkinliğine katıldı. Kutsi, şarkıcılıktan söz yazarlığına, buradan da oyunculuğa kadar uzanan mesleki kariyerinde kendisi için daima müziğin önce geldiğini vurguladı. Kutsi, “Benim için müzik her şeyden önceliklidir. Zaten müziğim olmasa ne söz yazarlığı ne de oyunculuk gündeme gelirdi. Evet, oyunculuk hayatıma giren bir renk fakat müzik benim için hayatın kendisi” diye konuştu. Rol aldığı "Doktorlar" dizisinin sevilerek izlenen bir dizi olmasının mutluluk kaynağı olduğunu kaydeden Kutsi; “Oyunculuk, bu diziyle başlayan bir serüvendi. Oyunculuk da bir kıyafettir ve ben o kıyafeti en iyi biçimde taşımaya çalıştım. Şimdiye kadar 3-4 dizi projesinde bulundum. Ekim ayında da inşallah yeni bir projemiz var” dedi. Kutsi, yeni dizinin ismi, konusu, yayınlanacağı kanal ve rol arkadaşlarının kimler olacağı konusunun ise henüz netleşmediğini belirtti. Sevenlerine yeni albüm müjdesi de veren Kutsi, yeni albüm hazırlıklarını tamamladığını ve Ramazan Ayı’ndan sonra piyasada olacağını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap