SON DAKİKA



Haber > Magazin > Terminatör'e kalp pili takıldı

Terminatör'e kalp pili takıldı

26 Mart 2024 Salı - 10:22




Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı





Hollywood'un yaşayan efsanelerinden Arnold Schwarzenegger, kendisine kalp pili takıldığını açıkladı. 76 yaşındaki oyuncu, 'Terminatör' karakteri gibi artık bir metal parçaya sahip olduğunu ve spor salonuna ara vermesi gerekeceğini ifade etti'Terminatör' serisiyle akıllara kazınan Arnold Schwarzenegger, kalbindeki sorunlar nedeniyle üç kez açık kalp ameliyat geçirmişti.

Arnold Schwarzenegger, geçtiğimiz hafta da kendisine kalp pili takıldığını söyledi.

76 yaşındaki oyuncu, 'Terminatör' karakteri gibi artık bir metal parçaya sahip olduğunu ve spor salonuna ara vermesi gerekeceğini ifade etti.

Arnold Schwarzenegger, 1997'de doğuştan kusurlu olan aort kalp kapakçığını değiştirmek için elektif kalp ameliyatı geçirmişti.

Ünlü oyuncu, 2019'da 'Terminator: Dark Fate' filmini çekmeden önce gözlerini hastanede açtığını ve ameliyatının iç kanamaya neden olduğunu söylemişti. "Uyandım ve doktorlar bana 'Bir hata yaptık, seni hemen ameliyata almak zorunda kaldık" açıklamasında bulunmuştu.

Pozitif bir bakış açısı benimsediğini söyleyen Arnold Schwarzenegger, üç ay sonra altıncı 'Terminatör' filmini çektiğini ifade etmişti.

Kalbindeki sorunun genetik olduğunu söyleyen Arnold Schwarzenegger, 2020'de de kalbinden ameliyat olmuş ve hasta yatağından bu fotoğrafını paylaşmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap