SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor'da kim elendi? , Survivor'da Aysu mu Aleyna mı elendi?

Survivor'da kim elendi? , Survivor'da Aysu mu Aleyna mı elendi?

29 Mart 2024 Cuma - 10:18




Survivor'da bu hafta kadın bir yarışmacı adaya veda edecek. Eleme düellosuna kalan isimler Aleyna, Berna, Aysu ve Merve olmuştu. 4 isimden biri düello sonunda adaya veda etti. Eleme düellosu öncesinde Survivor'da ödül oyunu için rekabet ettiler. Peki 28 Mart'ta Survivor'da kim elendi? Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?





Survivor'da rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bölümde eleme düellosu öncesinde yarışmacılar kahvaltı ödülü için kıyasıya yarıştılar. 8'e ulaşan ilk takım ödülün sahibi oldu. Survivor'da bu hafta kadın elemesi gerçekleştirildi. Aleyna, Aysu, Berna ve Merve arasından bir isim adaya veda etti. Peki Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da kim elendi, düelloda hangi yarışmacı adaya veda etti?

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da mavi ve kırmızı takım kahvaltılık ödülü için rekabet ettiler. İlk 8'e ulaşan takım ödülün sahibi olacak8-4'lük skor ile mavi takım ödül oyununu kazanan taraf oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayı Aleyna, ikinci eleme adayı Aysu, üçüncü eleme adayı Berna ve 4.eleme adayı ise Merve olmuştu. Bugün ekranlara gelecek bölümde 4 isim yarışamaya devam etmek için rekabet edecekler. İlk turda Aleyna ve Berna, Aysu ve Merve rekabet ettiler. Eleme düellosunda son tura Aleyna ve Aysu kaldı. Survivor'da elenen isim Aysu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap