SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sen Anlat Karadeniz'de flaş gelişme!

Sen Anlat Karadeniz'de flaş gelişme!

Karadeniz Özel

17 Nisan 2019 Çarşamba - 12:20




Trabzon’da çekilen ve tüm Türkiye’yi ekranlara kilitlemeyi başaran Sen Anlat Karadeniz dizisi bomba gibi bir sezon finaline hazırlanıyor… Bu sezon sonunda Nefes diziden ayrılıyor, Tahir Hazan’a aşık oluyor





Türkiye’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve Trabzon’da çekimleri son sürat devam eden Sen Anlat Karadeniz’de, Vedat Sayar karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrılmıştı. Vedat karakterinin diziden ayrılması Sen Anlat Karadeniz izleyicileri üzerinde adeta şok etkisi yaratmıştı. Vedat’ın diziye veda etmesinin ardından, Sen Anlat Karadeniz seyircisini derinden etkileyecek bir iddia ortaya atıldı.  Dizinin en sevilen karakterini canlandıran ‘Nefes’ yani İrem Helvacıoğlu da bu sezon finalinde Sen Anlat Karadeniz’e veda edecek.  İrem Helvacıoğlu’nun yerine ise ekibe yeni katılan Gülper Özdemir geçecek. Tahir, Gülper Özdemir’e yani Hazan karakterine aşık olacak.

BOMBA GİBİ 3’ÜNCÜ SEZON!

Nefes’i Vedat’ın elinden kurtaran Ulaş Tuna Astepe namıdiğer ‘Deli Tahir’in yeni karakter olan Hazan’a gönlünü kaptıracak olması, dizinin fanlarını üzecek. En hüzünlü bölüm ise Nefes’in ölerek diziye veda etmesi olacak. Sen Anlat Karadeniz bomba gibi bir sezon finaliyle haziranda izleyicisine kısa bir süreliğine veda edecek.




Haber: Neslihan YILDIZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap