SON DAKİKA



Haber > Magazin > Resul Dindar coşturdu

Resul Dindar coşturdu

13 Temmuz 2017 Perşembe - 12:21




Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat festivalinde sahne alan Karadenizli şarkıcı Resul Dindar, ve





Gülüç Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali dün akşam konserlerle gerçekleştirildi. Gündüz yapılan sünnet eğlencesi ile başlayan festival akşam ise yerel Orkestra Şinanay konseri ile devam etti. Etkinlikte Grup Gamsız Band konserinin ardından yerel sanatçılardan Neray sahne aldı. Hayranlarını şarkılar ve yerel oyun havaları ile coşturan Neray’a konser sonunda Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Çevik tarafından teşekkür plaketi ve hediyeler verildi.

Festivalin finalinde sahne alan Karadenizli sanatçı Resul Dindar, söylediği duygusal parçalarla hayranlarını unutulmaz bir gece yaşattı. Zaman zaman söylediği hareketli parçalarla hayranlarını coşturan Dindar, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Konser sonunda Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tarafından Resul Dindar’a teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap