SON DAKİKA



Haber > Magazin > Polislerle birlikte hırsız kovaladık

Polislerle birlikte hırsız kovaladık

28 Haziran 2022 Salı - 13:44




Geçen yıl hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, 20 yıllık beraberliklerini ve aşklarını bir kitaba yazdı. Esra Kazancıbaşı, Rasim Öztekin ile Yunanistan tatilinde yaşadıkları hırsızlık olayını yıllar sonra ilk kez anlattı.





Geçen yıl hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, hastalıkta, sağlıkta el ele geçen 20 yıllık beraberliklerini ve aşklarını bir kitaba yazdı."Sonsuz Aşk... Rasim'im" adlı kitabında Rasim Öztekin'in ile birlikte başlarından geçenleri kaleme alan Esra Kazancıbaşı, Yunanistan tatilinde yaşadıkları hırsızlık olayını anlattı.Tatilde araçlarından Rasim Öztekin'in tableti ve ilaçlarının bulunduğu sırt çantasının çalındığını yazan Kazancıbaşı, Yunan polisiyle el ele verip filmleri aratmayacak bir kovalamacanın içine girdiklerinden bahsetti.Icloud hesabıyla akıllı telefonundan çalınan tabletinin konumunu bulduklarını belirten Kazancıbaşı, polisin operasyonuyla hırsızları yakaladıklarını yazdı.


 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap