SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oktay Kaynarca isyan etti

Oktay Kaynarca isyan etti

09 Şubat 2016 Salı - 13:36




Sevgilisi Deniz Çakır’la görüntü vermekten kaçınan Oktay Kaynarca park krizi yüzünden muhabirimize yakalanınca isyan etti: “Sizin yüzünüzden Bebek’i t





Yapımcının talimatıyla görüntülenmemek için dikkatli davranan ikili, Bebek’teki apartman dairesinden çıkarken sokağın başına Otomobilini park eden komşularını hesaba katmadı.Kiraladığı VIP minibüs, sokağa çıkamayınca Kaynarca, sevgilisi Çakır’la yokuştan inmek zorunda kaldı. Bu sırada fotoğrafları çekilen oyuncu panikleyip yüzünü saçlarıyla gizlemeye çalışırken, Kaynarca, öfkesine hakim olamadı. Oyuncu, “Sizin yüzünüzden Bebek’i terk edeceğim” diyerek tepki gösterdi.Kendilerini bekleyen minibüse bindikten sonra hızını alamayıp tekrar inen Kaynarca, bu kez apartmanın önüne otomobil park eden komşularına  “Sizin yüzünüzden evime gidemiyorum. Ne diye buraya otomobilinizi çekiyorsunuz ki!” sözleriyle çıkıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap